luni, 1 iunie 2020

VIDEOCLIP NOU: Horia Brenciu - ”Zâmbet de copil” feat. Feli, Andi Moisescu, Pavel Bartoș, Oana Sârbu, Diana Munteanu, Călin Goia, HB Orchestra (2020)

Horia Brenciu și HB Orchestra au lansat videoclipul oficial al melodiei ”Zâmbet de copil” în colaborare cu Feli Donose, Andi Moisescu, Pavel Bartoș, Oana Sârbu, Diana Munteanu și Călin Goia (Voltaj) pe YouTube, de 1 iunie, Ziua Internaţională a Copilului. Piesa ”Zâmbet de copil” (Horia Brenciu), aflată pe albumul ”40+”, este compusă de Cristian Crețu și Horia Brenciu pe versurile scrise de Andreea Miclici. Cristian Crețu s-a ocupat de mixajul audio al cântecului ”Zâmbet de copil”, iar de editarea video, Karin Frone. Piesa ”Zâmbet de copil” și albumul ”40+” (Horia Brenciu), lansate în anul 2014, sunt produse de HB Media Entertainment.
”Cei șase părinți sunt prietenii mei și nu suntem la prima colaborare. Le sunt recunoscător pentru că și-au făcut timp pentru a da viață și voce acestei piese. În afară de Diana, toți au trecut prin experiența Sălii Palatului, alături de mine. Dacă vorbim de prezentatorii cântăreți din clip, ei bine, cred foarte mult în vocea lui Andi și în talentul de interpret carismatic al lui Pavel. Amândoi au fost aplaudați la scenă deschisă în 2012 și 2013, la Sala Palatului. Pe Călin îl admir foarte mult pentru prezența scenică și vocea-i specială, iar Oana și Feli sunt niște artiste minunate. Diana a fost partenera mea în clipul «Poftă de băut» și i-am promis încă de atunci că vom colabora și muzical. Eu am filmat piesa cu ajutorul fetei mele celei mari, Andreea, și cred că toți au făcut la fel, adică au avut câte un ajutor din familie. Andi a fost singurul pe care l-am prins la birou. Își pregătea live-ul de la «Românii au talent»”, a declarat Horia Brenciu la lansarea videoclipului piesei ”Zâmbet de copil”.
Pe canalul oficial de YouTube al lui Horia Brenciu, găsiți și versurile cântecului ”Zâmbet de copil”. Enjoy!

VIDEOCLIP NOU 2020: ZAMBET DE COPIL - Feli, Andi Moisescu, Pavel Bartos, Oana Sarbu, Diana Munteanu, Calin Goia & HB (Official Video)



HB Orchestra:
Chitara - Cristian Cretu
Bass - Iulian Corlateanu
Pian - Eduard Nicolae
Trompeta - Harvis Cuni Padron
Saxofon - Razvan Trifan
Trombon - Antonio Paizon
Tobe - Sergiu Berindei
Backing - Alice Badea
Backing - Bianca Sumanariu
by Horia Brenciu (YouTube), 1 iunie 2020

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu