marți, 23 martie 2021

ADDA - „Tramvaiul 23” (melodie nouă, videoclip oficial, new single)

ADDA și-a luat bilet spre fericire în „Tramvaiul 23” 

ADDA ia „Tramvaiul 23, chiar și cu ultimii lei” și pleacă în căutarea unei iubiri ce nu îi dă pace. Compusă de către artistă alături de ProducaDoru, Vlad Măzărel, Ionuț Catană, Georgian Idriceanu, Robert Toma, Galițî Cristian-Ion, Ionuț Catană și Serj Musteață, „Tramvaiul 23” este o poveste de dragoste pusă pe note muzicale, în care ADDA cântă despre iubire și drumul către ea. De cele mai multe ori, iubirea apare spontan în calea ta, iar sentimentul poate părea copleșitor, însă intensitatea cu care îți dorești să îți petreci timpul alături de cel pe care îl iubești este atât de arzătoare, încât toate drumurile duc la el. Este suficientă o privire sau un zâmbet pentru a trezi o speranță, și anume că cel pe care îl iubești poate raspunde la fel sentimentelor tale.

„«Tramvaiul 23» este piesa în care mi-am pus tot sufletul și toată energia, am creat o poveste despre o ea care este obsedată de un el și are impresia că el încă o iubește, însă totul este în imaginația ei. «Tramvaiul 23» este de fapt o stare de nebunie și de obsesie. Am început să lucrez la această piesă în 2017, apoi am ascultat-o întâmplător doi ani mai târziu de Revelion și am început să facem producția în camera de hotel după concert. A fost o echipă foarte mare de oameni alături de care am lucrat la această piesă, am folosit foarte multe instrumente, printre care vioara, chitara și acordeonul. Pe lângă faptul că este o poveste lirică, «Tramvaiul 23» are ritm și poți dansa pe ea. Nu este o baladă clasică, am încercat să o ducem în această direcție ca să se regăsească în ea cât mai multă lume și să o asculte în orice moment al zilei”, povestește ADDA. 

Single-ul este însoțit de un videoclip cool, regizat de Alex Ceaușu, în care artista a cântat la pian „în aer”, la o înălțime de 10 metri. „Acesta este unul dintre cele mai dificile și solicitante videoclipuri pe care le-am filmat. Am stat multe ore în aer, la 10 metri înălțime. Mi-a fost puțin frică, a durut, dar la final a meritat!”, adaugă ADDA. 

În septembrie 2019, ADDA a lansat intro-ul ce anunța primul album din carieră: „Artă, Viață și Iubire”. Au urmat apoi „Ce am cu tine”, „Cum doare o inimă”, „A fost odată că-n povești”, „Răsărit”, „Plâng în hohote”, „Grădina”, „Dacă”, „Lacrimi”, „Femei”, „Fals”, „Stelele” și „Prieteni buni”. În iunie, ADDA a lansat alături de Smiley „Sâmbătă Seara”, un single fresh, cu parfum de vară, iz de distracție și multă pasiune ce a ocupat primele poziții în Trending-ul de pe YouTube, iar în noiembrie a lansat „Nu mi-e frică”, un manifest muzical dedicat tuturor celor care aleg să se piardă pe ei pentru a putea fi acceptați de societate.

Sursa: http://catmusic.ro/news/adda-si-a-luat-bilet-spre-fericire-in-tramvaiul-23/ 

VIDEOCLIP NOU, MELODIE NOUĂ: ADDA - Tramvaiul 23 🚋 Official Video, 2021 New Single, New Song

 

Muzica: Adda, ProducaDoru, Vlad Mazarel, Ionut Catana , Georgian Idriceanu 
Text: Adda 
Productie audio: ProducaDoru, Robert Toma Vioara: Vlad Mazarel 
Chitara: Galițî Cristian-Ion 
Acordeon: Ionut Catana 
Mix/Master: Serj Musteata 
Regie: Alex Ceausu 
Script: Alex Ceausu, Adda 
Productie video: Lucas Art Film, Rizea Catalin 
Actor: Daniel Nuta 
Make up: Cristian Buca 
Hair: Livia Berceanu 
Styling: Dragos Constantine 
(C) 2021 Baladda Records
by ADDA (YouTube), 23 martie 2021

2 comentarii:

  1. Ce combinatie interesanta intre un tramvai si un avion!
    Multumesc pentru auditie, Cristi!
    O seara faina!

    RăspundețiȘtergere