sâmbătă, 29 mai 2021

ADDA - „Tramvaiul Sfârșitului” (melodie nouă 2021, videoclip oficial, new single)

VIDEOCLIP NOU, MELODIE NOUĂ: ADDA - Tramvaiul Sfarsitului (Povestea Continua) 🚋 Official Video, 2021 NEW SINGLE, NEW SONG

 

Muzica- Adda, Vlad Mazarel, Mihai Mitițescu, ProducaDoru 
Text- Adda, Aria, Mihai Mitițescu 
Productie audio - ProducaDoru, Bogdan Marinescu 
Vioara - Vlad Mazarel 
Mix/ Master - Serj Musteața 
Regie: Alex Ceausu 
Script: Alex Ceausu, Adda 
Productie video: Lucas Art Film, Rizea Catalin 
Actor: Daniel Nuta 
Make up: Cristian Buca 
Hair: Livia Berceanu 
Styling: Dragos Constantine 
(P) 2021 Cat Music, Baladda Records 
(c) 2021 Baladda Records, Media Services International 
by ADDA (YouTube), 26 mai 2021 

ADDA lansează partea a doua a poveștii: „Tramvaiul Sfârșitului” 

După ce și-a luat bilet spre fericire în „Tramvaiul 23”, ADDA continuă povestea și lansează „Tramvaiul Sfârșitului”. „S-au dus zilele noastre ca vinul din pahar” este versul prin care ADDA dezvăluie că iubirea s-a risipit și acum trebuie să învețe să meargă înainte fără o jumătate lângă ea. Compusă de către artistă alături de Vlad Măzărel, Mihai Mitițescu, ProducaDoru, Bogdan Marinescu Serj Musteața, „Tramvaiul Sfârșitului” este o baladă emoționantă, ce scoate în evidență suferința, dar în același timp și puterea de a merge mai departe. ADDA apare în videoclipul regizat de către Alex Ceaușu cântând la pian „în aer”, la o înălțime de 10 metri. 
„Această piesă este a doua de pe albumul următor și este continuare poveștii regăsite în «Tramvaiul 23». Versurile vorbesc despre speranța aceea pe care de multe ori nu vrem să o pierdem, crezând că celălalt ne iubește, dar ne dăm seama că totul este doar în capul nostru și închidem acel capitol din viața noastră chiar dacă ne doare. Din acest motiv se și numește «Tramvaiul Sfârșitului»”, povestește artista. 
Anul trecut, ADDA a lansat albumul „Artă, Viață și Iubire”, pe care se regăsesc piese de succes precum „Ce am cu tine”, „Cum doare o inimă”, „A fost odată că-n povești”, „Răsărit”, „Plâng în hohote”, „Grădina”, „Dacă”, „Lacrimi”, „Femei”, „Fals”, „Stelele” și „Prieteni buni”. A urmat apoi colaborarea cu Smiley pentru „Sâmbătă Seara”, un single fresh, cu parfum de vară, iz de distracție și multă pasiune ce a ocupat primele poziții în Trending-ul de pe YouTube, iar în noiembrie a lansat „Nu mi-e frică”, un manifest muzical dedicat tuturor celor care aleg să se piardă pe ei pentru a putea fi acceptați de societate. La finalul lui martie, ADDA a luat „Tramvaiul 23, chiar și cu ultimii lei” și a plecat în căutarea unei iubirii ce nu îi dădea pace.

Sursa: http://catmusic.ro/news/adda-lanseaza-partea-a-doua-a-povestii-sfarsitul-tramvaiului/

Bella Santiago - „Merg mai departe” (melodie nouă 2021, videoclip oficial, new single)

VIDEOCLIP NOU, MELODIE NOUĂ: Bella Santiago - Merg mai departe (Official Video) 2021 NEW SINGLE, NEW SONG 

 

Music: Ionut (Papu) Bacula & Vlad Manolache 
Lyrics: Ionut (Papu) Bacula & Vlad Manolache 
by Cat Music (YouTube), 27 mai 2021 

Statement muzical din partea Bellei Santiago: „Merg mai departe” 

Bella Santiago lansează primul single cu versuri în limba română din cariera solo: „Merg mai departe”. Compusă de către Ionuț (Papu) Bacula și Vlad Manolache, „Merg mai departe” este o piesă despre iubire, dar mai ales despre puterea de a merge mai departe. Chiar dacă unele decizii nu sunt ușor de luat și creează neliniști ce nu dau pace, trebuie să mergi mai departe pe un nou drum. Protagonistă în propriul clip, Bella interpretează rolul femeii care trebuie să o ia de la capăt, lăsând în urmă o dragoste plină de temeri și visuri deșarte, cu un final dureros, dar necesar. 
„Este prima piesă pe care o lansez singură în limba română, a fost super greu în momentul înregistrării, dar mă bucur că băieții de la studio, Vlad și Papu de la trupa Zero, au avut multă răbdare cu mine și m-au ajutat să pronunț foarte bine fiecare cuvânt care mi se părea dificil. Mă bucur foarte mult că a ieșit și am reușit să ofer ce mi-am dorit atât eu, cât și băieții! Piesa este despre o fată puternică care a reușit să treacă peste orice obstacol și a mers mai departe, iar eu sper că multe dintre voi vă veți lăsa inspirate”, declară frumoasa filipineză. 
Bella Santiago s-a făcut remarcată în 2016 în cadrul show-ului „Românii au talent”, iar un an mai târziu a lansat primul single și videoclip din cariera sa solo, „Unpredictable”. În septembrie 2017 a început colaborarea cu trupa Jukebox și a lansat piese precum „Vocea ta” și „Auzi cum bate”, iar un an mai târziu, împreună cu trupa participă la Selecția Națională Eurovision.
La finalul lui 2018, artista a câștigat inimile ascultătorilor și a fost desemnată marea câștigătoare „X Factor”. Bella a reușit în finală să cucerească atât jurații „X Factor”, cât și publicul cu piesele „Fată verde”, „Cine m-a făcut om mare”, dar și cu un mash-up format din hiturile celebrei Beyonce. În decembrie 2019, Bella Santiago a câștigat sezonul 14 al emisiunii „Te Cunosc de Undeva”. Până în prezent, artista a lansat piese precum „S.O.S”, „Army of Love”, „Pantera” și „Dulce Prisionero”, ce au adunat împreună milioane de vizualizări pe YouTube.

Sursa: http://catmusic.ro/news/statement-muzical-din-partea-bellei-santiago-merg-mai-departe/

miercuri, 26 mai 2021

MIRA - „Zi Merci” (melodie nouă 2021, videoclip oficial, new single)

MIRA lansează „Zi Merci”, povestea muzicală ce încheie albumul „MiraDivina” 

După ce ne-a plimbat prin univers cu „Nave Spațiale”, MIRA prezintă „Zi Merci”, ultima poveste muzicală ce se regăsește pe primul album din carieră al artistei. Lansat la începutul primăverii atât fizic cât și online, „MiraDivina” este un material discografic personal ce culege experiențe reale împărțite în 8 single-uri. 
„Zi Merci” este o piesă pasională cu un mesaj sensibil, ce te trece printr-un amalgam de stări, de la euforie, iubire și până la agonie. Compus de către artistă alături de Florian Rus, Roland Kiss și Șerban Cazan, single-ul este însoțit de un videoclip regizat de Kobzzon. Clipul o prezintă pe MIRA în rolul unei femei puternice, care nu se ascunde și își lasă la vedere fiecare latură. „Și nebună și cuminte, dar îți place cum se simte” sunt versurile prin care artista dă frâu liber fiecărei trăiri. 
„Cu acest clip al single-ului «Zi Merci» închei albumul «MiraDivina». Piesa aceasta vorbește despre lupta din relație pe care o duc doi oameni care se iubesc foarte mult. Este cumva și o notă de amuzament în text pe care sper să o recunoască oamenii. Am scris-o împreună cu Florian Rus și Roland Kiss într-o sesiune când le povesteam că iubirea trece prin mai multe faze”, povestește artista. 
MIRA este una dintre cele mai iubite voci feminine ale momentului. Compune, cântă la chitară și pian, iar recent a lansat primul său album din carieră pe care se regăsesc piese precum „Zero absolut”, „Învață-mă”, „De ce”, „Plus și minus” și „O privire”. Printre cele mai de succes piese ale artistei se numără „Cum de te lasă”, „Ce-o fi o fi” (alături de Vescan), „Fete din Balcani” (alături de Corina și Skizzo Skillz), „Vina”, „Uit de tine”, „Inimă nebună”, „Maracas” (alături de Lino), dar și „Străzile din București” (împreună cu Florian Rus). De-a lungul timpului, single-urile lansate de MIRA au cucerit topurile muzicale și inimile fanilor și au adunat sute de milioane de vizualizări pe YouTube.

Sursa: http://catmusic.ro/news/mira-lanseaza-zi-merci-povestea-muzicala-ce-incheie-albumul-miradivina/ 

VIDEOCLIP NOU, MELODIE NOUĂ: MIRA - Zi Merci | Official Video, 2021 NEW SINGLE, NEW SONG

 

Muzica și text: Florian Rus, Mira, Roland Kiss, Serban Cazan 
Video by Kobzzon 
(C) & (P) 2021 Cat Music
by MIRA (YouTube), 26 mai 2021

sâmbătă, 22 mai 2021

Olga Verbițchi - „Sentimente” (melodie nouă 2021, videoclip oficial, new single)

Olga Verbițchi lansează de ziua sa „Sentimente” 

„Sentimente” este cadoul muzical pe care Olga Verbițchi l-a pregătit pentru fani de ziua ei. Compus de către Mircsov Delia alături de Ioana Ignat, Bodarev Dumitru și Cornel Ursache, „Sentimente” este o piesă pentru toți cei care au cunoscut primii fiori ai iubirii. „Dragostea ta îmi dă puterea, când nu ești îți cânt de dor” sunt versurile prin care artista alege să nu mai țină pentru ea ceea ce simte și hotărăște să își declare oficial iubirea. Dragostea este unică, iar atunci când faci cunoștință cu acest sentiment incredibil de puternic, simți cum prinzi aripi și tot ce îți dorești este să petreci fiecare moment alături de persoana iubită. 
„«Sentimente» este piesa care mi-a plăcut din momentul în care am ascultat-o pentru prima dată. Este și prima piesă pe care o lansez care merge pe premiza unei situații fericite. Single-ul este despre o relație super healthy și cute între doi adolescenți care rezonează unul cu altul la un anumit nivel. Îmi place mult ce am făcut împreună cu băieții de la studio și de la clip pentru acest proiect. Sunt super entuziasmată de lansare și de reacția publicului. Dacă până acum am livrat piese și povești mai triste, e timpul să împărtășim și căldură oamenilor❤️”, povestește Olga. 
În 2016, Olga Verbițchi a participat la X Factor unde a câștigat marele premiu, iar la doar câteva luni, a lansat primul single din carieră, „Prietena ta”, urmat de „Pagini albe” (featuring Kio). La începutul anului 2018 colaborează cu DJ Sava pentru „Coco Bongo” și tot în același an lansează „Portofele”, piesă ce face parte din proiectul Naked Truth, semnat de MCulture by Dămian Drăghici. La scurt timp după, câștigă premiul „Vocea Internațională” în cadrul Sanremo Music Awards, iar în 2019 lansează „Oameni” și „De ce mă minți”. Anul trecut Olga a lansat „Iluzia”, un single ce marchează încheierea unei etape din viață.

Sursa: http://catmusic.ro/news/olga-verbitchi-lanseaza-de-ziua-sa-sentimente/ 

Olga Verbitchi - Sentimente (Official Video) 2021 New Single, New Song

 

Watch the official music video for Sentimente performed by Olga Verbitchi 
Music: Mircsov Delia, Ioana Ignat, Bodarev Dumitru; 
Lyrics: Ionut Bordianu, Ioana Ignat; 
Produced by: Iordan Adrian; 
Video production: Spoiala Brothers; 
Director: Arcadie Spoiala; 
D.O.P: Dima Spoiala;
(P)&(C) Cat Music Romania 
by Cat Music (YouTube), 21 mai 2021

vineri, 21 mai 2021

VIDEOCLIP NOU: Pasha Parfeni și Cleopatra Stratan - „Orele” (variantă nouă 2021, melodie oficială, new single)

Pasha Parfeni și Cleopatra Stratan lansează „Orele” 

Pasha Parfeni și Cleopatra Stratan colaborează pentru prima dată și lansează „Orele”, o declarație de dragoste pusă pe note muzicale și totodată un remake al celebrei piese lansate de Sofia Rotaru. Cu un videoclip inspirat parcă din poveștile cu zei în regia lui George Secrieru și cu un decor ce ne aduce aminte de Grecia antică, single-ul are la bază o poveste de iubire ce se consumă în primă fază doar din priviri. 
Compusă de către Anatolie Chiriac alături de Grigore Vieru, „Orele” este o piesă ce te duce cu gândul la importanța timpului, dar și la cât de prețioase sunt momentele petrecute alături de persoana iubită. Clipul îi prezintă pe Pasha și Cleopatra ce interpretează rolul îndrăgostiților care la început doar se privesc, dar niciunul nu îndrăznește să facă un pas către celălalt.
„Această piesă e trecută prin timp, cu versuri scrise de marele poet Grigore Vieru și cântată de mulți artiști până acum: Anastasia Lazariuc, Sofia Rotaru, Silvia Chiriac și alții. Am demonstrat că valorile și dragostea peste ani se cântă la fel, pe ritmuri de latino și cu inima înflăcărată. «Orele» este o piesă fierbinte, care mă duce cu gândul la mare, sub un soare arzător. Mi se pare actuală, chiar dacă are o istorie atât de bogată în spate. Nu obosesc să o ascult în mașină, în duș, în studio și abia aștept să o cânt și pe vreun platou de dans, iar colaborarea cu Cleopatra face această piesă și mai specială. De la fetița care-l aștepta pe Ghiță la portiță, s-a tranformat într-un adevărat artist care e gata să ofere lumii pasiunea ei”, povestește Pasha Parfeni. 
„Pasha a venit cu propunerea să lansăm acest single împreună povestindu-mi că e un remake al piesei originale ale Sofiei Rotaru, «Orele». Noi am păstrat versurile și linia melodică și am reușit să venim cu un instrumental fresh ce i-a dat un aer modern, latino. Mi-a plăcut piesa de la început, iar pentru Republica Moldova această melodie este una foarte specială, a fost un șlagăr foarte cunoscut și iubit. Sperăm că am putut să aducem înapoi nostalgia anilor respectivi în această perioadă și că publicului îi va plăcea această piesă la fel de mult precum ne place și nouă”, adaugă Cleopatra Stratan.
Legăturile lui Pasha cu România s-au concretizat în participarea la numeroase festivaluri-concurs, printre care Cerbul de Aur și Festivalul Mamaia. Artistul a reprezentat Moldova în cadrul Eurovision 2012 cu single-ul „Lăutar” și a lansat piese precum „Chișinău-Verona”, „Două tinereți” (alături de Orchestra „Lăutarii”), „Acasă”, „Tu nu vezi cerul” (alături de Andrei Tudor) și „Chitara mea” (feat. Trio Vatra Neamului). În septembrie a lansat alături de Nicoleta Nucă „Lasă-mă”, un single despre cei care iubesc, dar au nevoie de timp pentru a asimila sentimentele. 
Cleopatra a cunoscut succesul mondial încă de la vârsta de 3 ani cu hitul „Ghiță”, ce s-a auzit în țări precum Japonia, Spania și Mexic. Din anul 2008, artista are propria ei papușă, iar în anul 2009 este inclusă de site-ul oddee.com în topul copiilor minune, unde ocupă locul 4. După mai multe single-uri de succes printre care și „Te las cu inima”, „Pupă-mă”, „Eu m-am pierdut”, „La ușa mea” și „Dragoste, vă rog” alături de Edward Sanda, Cleopatra Stratan a lansat în urmă cu o lună „Vorba de tine”, o baladă emoționantă despre iubire.

Sursa: http://catmusic.ro/news/pasha-parfeni-si-cleopatra-stratan-lanseaza-orele/ 

Pasha Parfeni & Cleopatra Stratan - Orele (Official Video) 2021 New Single

 

Watch the official music video for Orele performed by Pasha & Cleopatra Stratan
Music: Anatolie Chiriac; 
Lyrics: Grigore Vieru; 
Music Production: Fox Banger (Andrei Vulpe), Pasha Parfeni; 
Mix & Master: Smally & Bunicu Magic;
by Cat Music (YouTube), 20 mai 2021 

Vă mulțumesc, dragilor! Această piesă e trecută prin timp, cu versuri scrise de marele poet Grigore Vieru și cântată de mulți artiști până acum: Anastasia Lazariuc, Sofia Rotaru, Silvia Chiriac și alții. Am demonstrat că valorile și dragostea peste ani se cântă la fel, pe ritmuri de latino și cu inima înflăcărată. „Orele" este o piesă fierbinte, care mă duce cu gândul la mare, sub un soare arzător. Mi se pare actuală, chiar dacă are o istorie atât de bogată în spate. Nu obosesc să o ascult: în mașină, în duș, în studio și abia aștept să o cânt și pe vreun platou de dans, iar colaborarea cu Cleopatra face această piesă și mai specială. De la fetița care-l aștepta pe Ghiță la portiță, s-a tranformat într-un adevărat artist care e gata să ofere lumii pasiunea ei - Pasha Parfeni (sursa: YouTube).

duminică, 9 mai 2021

JO - „Vocea ta” (melodie nouă 2021, videoclip oficial, new single)

JO lansează „Vocea ta”, o baladă emoționantă 

„Vocea ta” este numele noului single pe care JO îl lansează la final de primăvară, o baladă emoționantă despre iubire, despărțire și durerea ce rămâne întipărită în suflet. „«Vocea ta» este o piesă personală, sensibilă. Cred că cele două lucruri care îți lipsesc și nu sunt palpabile când persoana iubită nu mai e lângă tine sunt iubirea și «vocea»”, spune JO. 
„Cândva era cântecul nostru care vorbea de tot ce aveam” sunt versurile prin care artista își deschide sufletul și cântă despre sentimentele pe care le simțim atunci când persoana de care ne îndrăgostim și care ne umple inima de fericire lasă un gol imens viața noastră. 
„Am scris această piesă alături de JUNO, după mai mult de 4 luni în care nu ne mai văzuserăm. Ne-au copleșit sentimentele și de aici atâta greutate, sinceritate și vulnerabilitate în piesă. Prima strofă face referire la «Caută-mă», prima noastră colaborare: «Cândva era cântecul nostru care vorbea despre tot ce aveam / Ne promitea că ne-am găsit pe viața, dar încă ne căutam». Alături de noi au scris și Șerban Cazan și Giulia, cea mai bună prietenă a mea”, povestește JO. 
„Pentru că vocea ta nu se mai auzea” sunt cuvintele pe care mulți dintre noi le rostim atunci când realizăm că cel drag nu mai este lângă noi și trebuie să înfruntăm durerea ce ne sfâșie sufletul în mii de bucăți. Protagonistă în propriul clip, JO interpretează rolul unei femei care încearcă să facă față despărțirii, dar amintirile cu el sunt cele care îi tulbură liniștea. 
O coproducție Cat Music și HaHaHa Production, single-ul este compus de către artistă alături de Alexandru Stancu, Giuliana Damian, Șerban Cazan și Gabriel Stănoiu, iar videoclipul este regizat de către SAN. 
JO este una dintre cele mai apreciate voci din România, ce ajunge de fiecare dată la inimile fanilor prin piesele pe care le lansează. În ultimul an artista a cucerit publicul și topurile de specialitate cu hituri precum „Lacrimile”, „Noapte polară”, „126” și „Adio”, single lansat de ziua sa de naștere. În noiembrie JO a lansat „Iubirea mea”, o piesă ce are la bază tot o poveste de dragoste, însă nu una cu final fericit. Recent, artista a lansat împreună cu Juno „Mă mai ia”, hit ce ce arată o poveste indreptată către momentele precedente unei despărțiri. 

Sursa: http://catmusic.ro/news/jo-lanseaza-vocea-ta-o-balada-emotionanta/

VIDEOCLIP NOU, MELODIE NOUĂ: JO - Vocea ta | Official Video, 2021 New Single, New Song


Muzica: Ioana Anuta, Alexandru Stancu, Giuliana Damian, Serban Cazan, Gabriel Stanoiu 
Text: Ioana Anuta, Alexandru Stancu, Giuliana Damian 
Productie: Serban Cazan, Gabriel Stanoiu 
Video by San 
DoP : David Mogan 
Production: Luca s Art Film 
(P) & (C) 2021 Cat Music, HaHaHa Production 
by JO (YouTube), 4 mai 2021