vineri, 29 mai 2020

MELODIE NOUĂ: SICKOTOY, INNA, TAG - ”VKTM” (2020). VIDEOCLIP OFICIAL, NEW SINGLE

Sickotoy, Inna și TAG (The Anti Group) au lansat ”VKTM”, o melodie nouă și videoclipul oficial al cântecului, pe YouTube vineri, 29 mai 2020. Piesa ”VKTM” (Sickotoy, Inna, TAG) este compusă de Breyan Isaac și Sickotoy (Alex Cotoi) pe versurile scrise de Breyan Isaac.
Compozitorul Alexandru Cotoi, cunoscut profesional ca Sickotoy, a produs noul single ”VKTM” (Sickotoy, Inna, TAG) pentru Global Records.
Regia clipului melodiei ”VKTM” (Sickotoy, Inna, TAG), o producție video Loops Production, îi aparține lui Bogdan Păun (NGM Creative). Andra Marta și Cristina Poszet au realizat scenariul, iar Alexandra Mureșan s-a ocupat de filmări.
Pe canalul oficial de YouTube SICKOTOY, găsiți și versurile cântecului ”VKTM” (Sickotoy, Inna, TAG). Enjoy!

VIDEOCLIP NOU, MELODIE NOUĂ: SICKOTOY x INNA x TAG - VKTM | Official Video, New Single 2020, New Song



Stream x Download: https://backl.ink/142447549
by SICKOTOY (YouTube), 29 mai 2020

MELODIE NOUĂ: The Motans feat. Alina Eremia - ”Din trecut” (2020). VIDEOCLIP OFICIAL, NEW SINGLE

The Motans și Alina Eremia au lansat ”Din trecut”, o melodie nouă și videoclipul oficial al cântecului, pe YouTube joi 28 mai 2020. Piesa ”Din trecut” (The Motans feat. Alina Eremia) este compusă de Denis Roabeș, Sebastian Barac, Alex Cotoi, Marcel Botezan și Alina Eremia pe versurile scrise de Denis Roabeș (The Motans) și Alina Eremia. Noul single ”Din trecut” (The Motans featuring Alina Eremia) a fost produs de Marcel Botezan, Alex Cotoi și Sebastian Barac pentru Global Records.
Regia clipului melodiei ”Din trecut” (The Motans feat. Alina Eremia), o producție video Loops Production, îi aparține lui Bogdan Păun (NGM Creative). Andra Marta și Cristina Poszet au realizat scenariul, iar Alexandra Mureșan s-a ocupat de filmări.
”În una dintre sesiuni ne-am propus să facem o piesă mai de vară, care te poartă cu gândul într-o mică vacanță. Pe mine m-a dus în piața San Marco încă de la primele note, iar versurile au curs rapid, probabil datorită acestui fapt piesa are un vibe mai neobișnuit. Cel mai ciudat e că nu am fost niciodată în Veneția, iar piața San Marco nu am văzut-o decât pe un print de pe un perete al restaurantului în care am lucrat ca ospătar acum câțiva ani. «Din Trecut» feat. Alina Eremia”, a scris Denis Roabeș pe pagina oficială de Facebook The Motans, la lansarea videoclipului noului single ”Din trecut” (The Motans featuring Alina Eremia).
Pe canalul de YouTube THE MOTANS Official, găsiți și versurile cântecului ”Din trecut”, interpretat de The Motans și Alina Eremia. Enjoy!

VIDEOCLIP NOU, MELODIE NOUĂ: The Motans feat. Alina Eremia - Din Trecut | Official Video, New Single 2020, New Song



SUBSCRIBE 🐱 The Motans Official YT channel:
http://smarturl.it/TheMotansYTsubscribe
Stream x Download: https://backl.ink/142489319
Booking & Licensing:
booking@globalrecords.com | +40.0757.104.166
https://globalbooking.ro/the-motans
licensing: licensing@globalrecords.com
by THE MOTANS Official (YouTube), 28 mai 2020

miercuri, 27 mai 2020

PIESĂ NOUĂ: Delia – ”Aruncă-mă” (2020). VIDEOCLIP NOU, SINGLE OFICIAL

Delia Matache, una dintre cele mai bune voci feminine din România, a lansat o melodie nouă, ”Aruncă-mă”, și videoclipul oficial al cântecului pe YouTube luni, 13 ianuarie 2020. Piesa ”Aruncă-mă” (Delia) este compusă de către Delia și Alex Cotoi pe versurile Deliei, fiind produsă de Alex Cotoi pentru Global Records Romania. Regia videoclipului noului single”Aruncă-mă” (Delia) îi aparține lui Bogdan Daragiu, iar producția clipului muzical, echipei Loops Production.
După opinia mea, noua piesă cu influențe rock a Deliei va urca rapid în topuri lângă hiturile românești din 2020. Enjoy!

VIDEOCLIP NOU, MELODIE NOUĂ: Delia – Arunca-ma (Official Video) NEW SINGLE 2020, NEW SONG



by Delia (YouTube), 13 ian. 2020

Sursa: cristirou.wordpress.com

10 fotografii cu peisaje montane superbe din România. Miercurea fără cuvinte (388)

Am ales azi 10 fotografii cu peisaje montane superbe din România, poze de călătorie publicate pe site-ul 500px.com. A venit vremea episodului 388 din serialul cu imagini intitulat "Miercurea fără cuvinte". Mai multe fotografii găsiţi pe blogul Povestiri pe scurt de lecturi școlare.
Happy Wordless Wednesday! 😃

There's a long way down by Radu Rosca on 500px.com


Radu Rosca - There's a long way down - Climbing down from 2500m altitude in the Bucegi mountains, Romania

Carpathian Forest by Moritz Peters on 500px.com


Moritz Peters - Carpathian Forest - Shot during our trip inside the Carpathian Mountains near Sibiu, Romania.

Balea by Mihai Andritoiu on 500px.com


Mihai Andritoiu - Balea - Balea lake and chalet in Fagaras mountains, Romania. Unidentifiable tourists enjoy the scenery.

The land of flowers by Paula Nimigean on 500px.com


Paula Nimigean - The land of flowers

The sheepfold by Mihai Andritoiu on 500px.com


Mihai Andritoiu - The sheepfold - Sunset landscape with typical romanian alpine sheepfold in Parang mountains, Romania

Urdele by Mihai Andritoiu on 500px.com


Mihai Andritoiu - Urdele - Mountain peaks crossed by Transalpina road on a sunny summer day, at Urdele pass, in Gorj county, Romania

Heavenly Roads by Istvan Kadar on 500px.com


Istvan Kadar - Heavenly Roads - The spectacular Transfagarasan Highway climbs to 2034 metres altitude in Romania.

Transalpina by Mihai Andritoiu on 500px.com


Mihai Andritoiu - Transalpina - Transalpina road under a starry night with traffic trails along the winding road. Transalpina is one of the highest roads passing the Carpathians.

Piatra Craiului by Danny Iacob on 500px.com


Danny Iacob - Piatra Craiului - Piatra Craiului and part of the Pestera village, commune Moeciu, Brasov, Romania

Regrets by Nicolae Ivanciu on 500px.com


Nicolae Ivanciu - Regrets - Lake Vidraru - Romania

Copyright © 2020 500px. All rights reserved. All photographs are the properties of the authors.

marți, 26 mai 2020

MELODIE NOUĂ: Andreea Bălan - ”Am crezut în basme” (2020). VIDEOCLIP OFICIAL, NEW SINGLE

Andreea Bălan a lansat ”Am crezut în basme”, o melodie nouă și videoclipul oficial al cântecului, pe canalul său de YouTube marți, 26 mai 2020. Piesa ”Am crezut în basme” (Andreea Bălan) este compusă de Ionuț Bacula (Papu) și Vlad Manolache de la trupa Zero, fiind produsă de Cat Music Romania. Vlad Roșca și Roxana Paulică au regizat și produs videoclipul noului single ”Am crezut în basme” (Andreea Bălan).
”«Am crezut in basme» spune povestea mea dar si a celor care au avut un vis si acel vis s-a destramat. Iubim, suferim si apoi renastem si o luam de la capat.”, a scris Andreea Bălan pe pagina sa oficială de Facebook, la lansarea noului cântec.
„Întotdeauna am cântat piesele care m-au reprezentat, inspirate din experiențele mele. Această piesă este o poveste pe care am trăit-o și o trăiesc în continuare, dar care în final, mă va face mai puternică. Sunt convinsă că foarte mulți oameni se vor regăsi. De aceea, este foarte important să ne dăm seama că până la urmă, durerea face parte din procesul vindecării. Și, mai ales, din viață!”, a declarat Andreea Bălan pentru site-ul oficial Cat Music.
„Mi-a făcut plăcere să putem recrea în videoclip tabloul lui Picasso, «Garçon à la Pipe». Momentul reprezintă înțelegerea mea și faptul că m-am pus și în locul celuilalt și am înțeles viziunea și sentimentele sale. Un cadru destul de dificil a fost acela în care am purtat rochia de mireasă din nou pentru a exprima acea etapă când începi o relație și te implici trup și suflet. Însă, din păcate, sunt momente în care ajungem la final, plini de «urme», iar inima este făcută bucăți. În acele clipe, devii mai puternic”, a adăugat artista.
Enjoy!

VIDEOCLIP NOU, MELODIE NOUĂ: ANDREEA BALAN - Am crezut in basme (Official Video) NEW SINGLE 2020, NEW SONG



Piesa noua 2020: ANDREEA BALAN - Am crezut in basme | Videoclip oficial
Booking Madalina Nicolai: 0745 333 111
Styling: Anda Crapatureanu
Hair: Adonis Enache
Make-Up: Diana Ionescu
by Andreea Balan (YouTube), 26 mai 2020

luni, 25 mai 2020

PIESĂ NOUĂ: Mahmut Orhan & Irina Rimes - ”Nu vreau” (2020). VIDEOCLIP NOU, SINGLE OFICIAL

Mahmut Orhan și Irina Rimes au lansat ”Nu vreau”, o melodie nouă și videoclipul oficial al cântecului, pe canalul de YouTube Ultra Music luni, 25 mai 2020. Piesa ”Nu vreau” (Mahmut Orhan feat. Irina Rimes) este a treia colaborare dintre DJ-ul turc și Irina Rimes, după melodiile ”Schhhh” și ”Hero”.
”Piesa asta este tot ce-am putut să scriu mai frumos de când mă știu. E tot ce-am putut să scot din sufletul meu, acum, la răscrucea drumurilor în viața mea de femeie.”, a scris Irina Rimes pe pagina sa oficială de Facebook, la lansarea videoclipului noului single ”Nu vreau” (Mahmut Orhan featuring Irina Rimes).
Precedentul single lansat de Irina Rimes a fost ”Sarea de pe rană”, care a încheiat albumul ”Cosmos”. Enjoy!

VIDEOCLIP NOU, MELODIE NOUĂ: Mahmut Orhan & Irina Rimes - Nu Vreau (Official Video) Ultra Music, NEW SINGLE 2020, NEW SONG



Piesa noua 2020: Mahmut Orhan & Irina Rimes - Nu Vreau
Mahmut Orhan & Irina Rimes - Nu Vreau by Ultra Music https://ffm.to/nuvreau
The Latest & Greatest from Ultra Music https://ffm.to/officialvideos
by Ultra Music (YouTube), 25 mai 2020

duminică, 24 mai 2020

PIESĂ NOUĂ: Ellie Goulding - ”Power” (2020). VIDEOCLIP OFICIAL, NEW SINGLE

Ellie Goulding a lansat ”Power”, o melodie nouă și videoclipul oficial al cântecului, pe YouTube joi, 21 mai 2020. Piesa ”Power” (Ellie Goulding) se va afla pe noul album de studio al lui Ellie Goulding, al patrulea din carieră, ce va fi lansat anul acesta sub egida Polydor.
Ellie Goulding a filmat videoclipul noului single ”Power” în locuința sa din Londra, iar regia le aparține lui Imogen Snell și Riccardo Castano de la IS Studio. Compozitorii cântecului ”Power” (Ellie Goulding) sunt David Paich, Ellie Goulding, Jonathan Charles Coffer, Jack Tarrant, Jamie Scott, Lucy Taylor și Nicholas Gale
”Worry About Me” (Ellie Goulding feat. Blackbear) a fost primul single lansat de Ellie Goulding, din noul material discografic.
Pe canalul oficial de YouTube al artistei britanice Ellie Goulding, găsiți și versurile cântecului ”Power”. Enjoy!

VIDEOCLIP NOU, MELODIE NOUĂ: Ellie Goulding - Power (Official Video) NEW SINGLE 2020, NEW SONG



Music video by Ellie Goulding performing Power. © 2020 Polydor Limited, Ellie Goulding (YouTube), 21 mai 2020

sâmbătă, 23 mai 2020

MELODIE NOUĂ: Akcent feat. Tamy - ”Lost in Love” (2020). VIDEOCLIP OFICIAL, NEW SINGLE

Akcent și Tamy au lansat ”Lost in Love”, o melodie nouă și videoclipul oficial al cântecului, pe YouTube vineri, 22 mai 2020. Piesa ”Lost in Love” (Akcent feat. Tamy) este compusă de Adrian Sînă, Achim Marian, Tamy (Tamara Sofi) și Maria Georgiana. Noul single ”Lost in Love” (Akcent featuring Tamy) a fost produs de Ackym (BullsRecords) pentru Akcent Music și Sisterhoodlive Records. De mixaj și masterizare audio s-a ocupat Achim Marian. Enjoy!

VIDEOCLIP NOU, MELODIE NOUĂ: Akcent feat Tamy - Lost in Love (Official Video) NEW SINGLE 2020, NEW SONG



Licensing: studio@akcentmusic.com
for booking: booking@akcentonline.com
by Akcent (YouTube), 22 mai 2020

vineri, 22 mai 2020

MELODIE NOUĂ: Lady Gaga, Ariana Grande - ”Rain On Me” (2020). VIDEOCLIP OFICIAL, NEW SINGLE

Lady Gaga și Ariana Grande au lansat ”Rain On Me”, o melodie nouă odată cu videoclipul oficial al cântecului, pe YouTube vineri, 22 mai 2020. Piesa ”Rain On Me” (Lady Gaga feat. Ariana Grande) se va afla pe noul album ”Chromatica”, disponibil pentru precomandă, pe care Lady Gaga îl va lansa oficial pe 29 mai 2020, sub egida Interscope Records.
Stefani Germanotta (Lady Gaga), Ariana Grande, Alexander Ridha (Boys Noize), Nija Charles, Rami Yacoub, Michael Tucker (BloodPop), Martin Bresso (Tcham) și Matthew Burns sunt compozitorii noului single ”Rain On Me” (Lady Gaga featuring Ariana Grande).
Regia videoclipului piesei ”Rain On Me” (Lady Gaga feat. Ariana Grande) îi aparține lui Robert Rodriguez. ”El Mariachi” (1993), ”Desperado” (1995) și ”A fost odată în Mexic” (2003) se numără printre filmele regizate de celebrul cineast american.
Enjoy!

VIDEOCLIP NOU, MELODIE NOUĂ: Lady Gaga, Ariana Grande - Rain On Me (Official Video) NEW SINGLE 2020, NEW SONG



"RAIN ON ME”
THE NEW SINGLE FROM LADY GAGA WITH ARIANA GRANDE
OUT NOW
http://smarturl.it/RainOnMeChromatica
“CHROMATICA”
THE SIXTH ALBUM BY LADY GAGA
OUT MAY 29
PRE-ORDER NOW
http://smarturl.it/Chromatica
FOLLOW LADY GAGA:
Facebook: http://gaga.lk/facebook
Instagram: http://gaga.lk/Instagram
Snapchat: http://gaga.lk/Snapchat
Twitter: http://gaga.lk/Twitter
Website: http://www.ladygaga.com/
Official Store: http://gaga.lk/GagaStore
Email List: http://gaga.lk/News
FOLLOW ARIANA GRANDE:
Facebook: http://ArianaGrande.lnk.to/FacebookYT
Instagram: http://ArianaGrande.lnk.to/InstagramYT
Twitter: http://ArianaGrande.lnk.to/TwitterYT
Website: http://ArianaGrande.lnk.to/WebsiteYT
Official Store: http://ArianaGrande.lnk.to/ShopYT
Email List: http://ArianaGrande.lnk.to/SignUpYT
Music video by Lady Gaga, Ariana Grande performing Rain On Me. © 2020 Interscope Records
by Lady Gaga (YouTube), 22 mai 2020

MELODIE NOUĂ: Randi - ”Femeia care m-a învins”, VERSURI (2020). VIDEOCLIP NOU, SINGLE OFICIAL

Randi a lansat ”Femeia care m-a învins”, o melodie nouă și videoclipul oficial al cântecului, pe canalul de YouTube Famous Production vineri, 22 mai 2020. Piesa ”Femeia care m-a învins” (Randi) este compusă de Randi (Andrei Ropcea), orchestrată de Randi și Alin Ciprian Ilieș, fiind produsă de Famous Production.
Regia videoclipului noului single ”Femeia care m-a învins” (Randi) îi aparține lui Spoiala Arcadie, iar de filmări s-a ocupat Spoiala Dima. Coregrafia a fost realizată de Yuri Ribak, iar producția video, de Spoiala Brothers din Chișinău.
"Mi-am dorit ca videoclipul să fie diferit, mai dinamic și cinematografic și, mai ales, să vină ca o antiteză a poveștii despre iubire profundă și emoții. Astfel, videoclipul vorbește despre o luptă fizică, deloc ușoară, în care ea mă învinge", a declarat Randi, spunând că decorul a fost construit de la zero, special pentru filmarea clipului piesei ”Femeia care m-a învins”.
Enjoy!

VIDEOCLIP NOU, MELODIE NOUĂ: Randi - Femeia care m-a invins | Official Video, New Single 2020, New Song



Versuri Randi - Femeia care m-a invins (lyrics):

Credeam ca-i mai bine ca mine, cu sufletul neiubit
Zburam nebun si cadeam fara vise, pana ai venit
Am vrut sa te-nvat cum sa pleci, fara sa iti pese
Voiam sa uit chipul tau de copil, dar parca nu-mi iese

Nu pot sa lupt cu tine dragoste
Caldura ta imi rupe armele
Si mintea mea spune nu
Dar sufletul stie deja ca tu

Tu esti femeia care m-a invins
Al sufletului dulce compromis
Promit sa te iubesc acum si-n vis
Tu esti femeia care m-a invins

Voiam sa te las sa ma lasi, pe drumuri ratacite
Si cautam sa raman cum eram, cu ganduri ne-mplinite
Luptam cu tine-mpotriva mea, credeam ca esti doar o minciuna
Eu nu am vrut sa te vreau pana cand mi-ai dus inima pe luna

Nu pot sa lupt cu tine dragoste
Caldura ta imi rupe armele
Si mintea mea spune nu
Dar sufletul stie deja ca tu

Tu esti femeia care m-a invins
Al sufletului dulce compromis
Promit sa te iubesc acum si-n vis
Tu esti femeia care m-a invins

Prea multa dragoste o sa te omoare sigur baiatule
Vocea din mine imi spunea tine-ti inchisa inima
Nu stiu cum ai stiut sa pui, in mine un colt al raiului
Tu fara arme-ai dezarmat o inima de barbat

(C) & (P) 2020 Famous Production

by Famous Production (YouTube), 22 mai 2020

joi, 21 mai 2020

Mircea Vintilă — "Constantin şi Veronica" (versuri)

Mircea Vintilă — "Constantin şi Veronica" (versuri, video)



din spectacolul "Tandreţuri pentru femei cu cei 4 corifei" cu Mircea Vintilă, Mircea Baniciu, Nicu Alifantis şi Alexandru Andrieş
by comancorina (YouTube)

Versuri şi muzică: Mircea Vintilă - "Constantin şi Veronica"

Dimineaţa, a sosit cu trenu-n gară
Constantin trăit la ţară,
într-un sat din Bărăgan
I-a zis mama: Constantine, ţine seama,
la oraş sunt oameni care
or să vrea să-ţi ia din bani.

Şi ai de grijă cât mai bine,
cât mai bine, Constantine,
când ajungi la Bucureşti,
căci la oraş sunt oameni care
vor să-ţi ceară din parale,
fii atent să n-o păţeşti…

În pieptarul de sub haina lui cea nouă
are ascunşi vreo mie, două, banii lui de început,
cu migală, şcoala profesională,
să înveţe o meserie, să ajungă om făcut.

Şi ai de grijă cât mai bine,
cât mai bine, Constantine,
când ajungi la Bucureşti,
căci la oraş sunt oameni care
vor să-ţi ceară din parale,
fii atent să n-o păţeşti.

Sus la "Cina", Constantin să bea o bere;
banii lui îi dau putere
să se simtă-un domnişor.
Intră-n vorbă fără să cunoască frica
cu distinsa Veronica
şi o roagă să ia loc.

Şi i-a zis mama, i-a zis mama:
Constantine, ţine seama,
fetele de la oraş,
câte or fi bune, or fi zâne.
da-n urma lor pustiu rămâne,
fii atent să n-o păţeşti…

Veronica, strângătoare ca furnica,
vrea să se întoarcă-acasă
cu îmbrăcăminte-aleasă;
da-nainte, pe la "Farmec" vreau să stai
să-mi iei, dacă ţii la mine
şi-un "Elena Rubinstein".

Ah, Constantine, Constantine,
ce-a putut face din tine,
se duc şi banii şi norocul…
s-a dus şi şcoală şi domnie,
s-a dus tot ce putea sa fie…
şi vorba mamei reînvie.

Că ţi-a zis mama, ţi-a zis mama:
Constantine, ţine seama,
fetele de la oraş,
câte or fi bune, or fi zâne,
dar în urma lor pustiu rămâne,
fii atent să n-o păţeşti.

Sursa: cristi-raraitu.blogspot.com

La mulţi ani tuturor celor care îşi sărbătoresc onomastica astăzi, de Sfinţii Constantin şi Elena!

miercuri, 20 mai 2020

10 fotografii superbe cu pisici și câini din diferite locuri ale lumii. Miercurea fără cuvinte (387)

Am ales azi 10 poze superbe cu pisici și câini, fotografii din diferite locuri ale lumii, publicate pe site-ul 500px.com. A venit vremea episodului 387 din serialul cu imagini intitulat "Miercurea fără cuvinte". Mai multe poze găsiţi pe blogul Povestiri pe scurt de lecturi școlare. Happy Wordless Wednesday! 😃

White English Cream by Melissa Nicholas on 500px.com



Melissa Nicholas - White English Cream

simple dog portrait. by Anne Geier on 500px.com


Anne Geier - simple dog portrait.

Rescue Cat by Tobias Gawrisch on 500px.com


Tobias Gawrisch - Rescue Cat

... ::: Şapşik ::: ... by Nazım  TETİK on 500px.com


Nazım TETİK - Şapşik

A ray of light in the forest by Claudio Piccoli on 500px.com


Claudio Piccoli - A ray of light in the forest

Kevin mordiendo el palo by Cristobal Garciaferro Rubio on 500px.com


Cristobal Garciaferro Rubio - Kevin mordiendo el palo

Snug by Matt Gould on 500px.com


Matt Gould - Snug

puppy Finn by Marina Reiter on 500px.com


Marina Reiter - puppy Finn

Miltos by nick angelikakis on 500px.com


nick angelikakis - Miltos

Untitled by Johan Fredriksson on 500px.com


Photo by Johan Fredriksson

Copyright © 2020 500px. All rights reserved. All photographs are the properties of the authors.

marți, 19 mai 2020

PIESĂ NOUĂ: Seredinschi - ”Dor să te” (Lyric Video, New Single 2020)

Sebastian Seredinschi a lansat ”Dor să te”, o melodie nouă și videoclipul cu versuri (lyrics video) al cântecului, pe canalul său oficial de YouTube duminică, 17 mai 2020. Piesa ”Dor să te” (Seredinschi) este compusă de Roland Kiss, Vlad Cireșan și Sebastian Seredinschi pe versurile scrise de Vlad Cireșan și Sebastian Seredinschi. Noul single ”Dor să te” (Seredinschi) a fost produs de HaHaHa Production și Cat Music Romania.
”Piesa asta este pentru cei care au simțit dorul ăla nebun. Dorul ăla care dispare doar când o vezi și simți. Dacă ți-a plăcut piesa și te-a făcut să simți, dă share și fă alți oameni să simtă!”, a scris Seredinschi pe pagina sa oficială de Facebook, la lansarea cântecului ”Dor să te”.
Enjoy!

MELODIE NOUĂ: Seredinschi - Dor sa te | Lyric Video 2020, New Single



Asculta si descarca "Dor sa te": https://Seredinschi.lnk.to/DorSaTe
Nu uita sa te abonezi: https://bit.ly/SubscribetoSeredinschi
Pentru concerte: booking@hahahaproduction.com
Pentru licentieri: licensing@hahahaproduction.com
Seredinschi Online:
Facebook: https://www.facebook.com/Seredinschi
Twitter: https://twitter.com/seredinschi
Instagram: https://www.instagram.com/seredinschi
Spotify: https://bit.ly/SpotifySeredinschi
by Seredinschi (YouTube), 17 mai 2020

MELODIE NOUĂ: KADEBOSTANY feat. Irina Rimes - ”Letters From Her” (2020). VIDEOCLIP OFICIAL, NEW SINGLE

Trupa Kadebostany și Irina Rimes au lansat ”Letters From Her”, o melodie nouă și videoclipul oficial al cântecului, pe YouTube în 13 mai 2020. Regia videoclipului oului single ”Letters From Her” (Kadebostany feat. Irina Rimes) îi aparține lui Hasan Kuyucu.
Piesa ”Letters From Her” (Kadebostany feat. Irina Rimes) se află pe noul album "DRAMA - Act 1", lansat de Kadebostany în 3 aprilie 2020. ”Letters From Her” este prima colaborare a formației Kadebostany cu Irina Rimes.
”Am visat să pot realiza o astfel de colaborare timp de 5 ani”, a scris Irina Rimes pe contul ei de Instagram, la lansarea cântecului ”Letters From Her” (Kadebostany feat. Irina Rimes).
Pe canalul oficial de YouTube al trupei Kadebostany, găsiți și versurile piesei ”Letters From Her”. Enjoy!

VIDEOCLIP NOU, MELODIE NOUĂ: KADEBOSTANY - Letters From Her feat. Irina Rimes (Official Video) NEW SINGLE 2020, NEW SONG



by KADEBOSTANY (YouTube), 13 mai 2020

luni, 18 mai 2020

Ion Pribeagu - Pandele (poezie satirică)

ion pribeagu PANDELE poezie de Ion Pribeagu poezii deocheate versuri amuzante pandele ion pribeagu bunicuta lui pandele

Motto:
În această lume slută
Un strop de umor ajută!
(Ion Pribeagu)

Ion Pribeagu - Pandele

Bunicuţa lui Pandele
După strada Ghica Tei
A băgat discret de seamă
Cum că nepoţelul ei,
Când nu-i observat de nimeni
Nici de Tone şi nici de Rodica
Se cam joacă cu puţica.

Şi i-a spus: Pandele dragă,
Vai de mine, nu-i frumos
Vezi pe domnul cel de colo,
Ăla gras şi burtos?

Tot aşa o burtă mare
I-a spus tainic bunicuţa –
O să-ţi crească, de vreodată
Ai să te mai joci cu puţa!

S-a speriat grozav Pandele
Şi oftă cu-nfrigurare
Când gândea că o să-i crească
Tot aşa o burtă mare.

Dar primind cadou o tobă,
Şi un cerc şi-o muzicuţă
De atuncea niciodată,
N-a mai pus mâna pe puţă.

Într-o zi, fiind la plimbare
Pe o vreme înnourată
A văzut şezând pe-o bancă
O femeie însărcinată.

Drept la ea s-a dus şi-i spuse
C-a roşit şi bunicuţa:
- Vezi ce ai păţit, cucoană,
Dacă te-ai jucat cu puţa!

poezie satirică de Ion Pribeagu

PANDELE Ion Pribeagu bunicuta lui pandele ion pribeagu poezie satirica ion pribeagu pandele versuri amuzante poezii haioase ion pribeagu PANDELE poezie de Ion PribeaguIon Pribeagu (n. 27 octombrie 1887 Sulița, județul Botoșani – d. 1971, Tel Aviv, Israel) a fost pseudonimul literar al lui Isac Lazarovici, poet și umorist evreu originar din România, informează Wikipedia. Până să se hotărască la pseudonimul literar de Ion Pribeagu, care l-a consacrat, a început prin a-și anagrama prenumele și a folosit primul pseudonim: Sachi Disperatu. Au urmat apoi alte pseudonime: Ion Palavră, Ivan Turbincă, Ion Vraiște, Vasile Ispravă, Vasile Găină. A scris foarte mult în viața lui: piese, reviste, cronici și în proză, dar mai ales în versuri. Ca poet și umorist, a fost deseori tentat să scrie mai libertin, așa cum au făcut la vremea lor Creangă, Alecsandri și alții. A scris mult „pentru sertar”, iar aceste realizări le ținea numai pentru el, strânse într-un dosar și ferite de priviri indiscrete.
Rareori citea ceva „conspirativ” vreunui prieten bun. În decursul a peste 60 de ani de activitate fecundă, a publicat aproape tot ce a realizat, în afară de aceste creații intitulate chiar de el „impertinente”. În ultimii ani a intenționat să le publice, dar i-a lipsit curajul. Conștiinciozitatea și etica lui profesională nu l-au lăsat să depășească o anumită limită în relațiile lui cu cititorul.
În perioada 1939 – 1944 a scris textele umoristice pentru spectacolele lui Constantin Tănase. Este autorul versurilor cunoscutei melodii „Zaraza”.
În vremea lui Gheorghe Gheorghiu-Dej a emigrat în Israel, unde a continuat să scrie poezie umoristică în limba română în „Cronica rimată” a cotidianului „Viața Noastră” din Tel Aviv și a fost autorul a câtorva spectacole de revistă, notează Wikipedia.

DESEN: caricatura lui Ion Pribeagu de pe coperta cărţii "Mic şi al dracului. Antologia unui rege al umorului", Editura Teşu, 2005

Sursa: cristi-raraitu.blogspot.com

duminică, 17 mai 2020

MELODIE NOUĂ: Delia feat. Nane – ”Cum era” (2020). VIDEOCLIP NOU, SINGLE OFICIAL

Delia Matache și rapperul Nane au lansat ”Cum era”, o melodie nouă însoțită de videoclipul oficial al cântecului, pe YouTube sâmbătă, 4 aprilie 2020. Piesa ”Cum era” (Delia feat. Nane) este compusă de către Delia, Alex Cotoi și Nane pe versurile scrise de Delia și Nane, fiind produsă de Alex Cotoi pentru Global Records.
Regia clipului noului single ”Cum era” (Delia featuring Nane), o producție video Luca-s Art Film, îi aparține lui Alex Ceaușu.
”Aruncă-mă” este prima piesă lansată de către Delia Matache, una dintre cele mai bune voci feminine din România, în 2020. Enjoy! 🙂

VIDEOCLIP NOU, MELODIE NOUĂ: Delia feat. NANE – Cum era | Official Video, New Single 2020, New Song



Piesa noua 2020, single nou: Delia featuring NANE – Cum era | Official Video. DoP: Alex Ceausu. By Delia (YouTube), 4 aprilie 2020

Sursa: cristirou.wordpress.com

sâmbătă, 16 mai 2020

PIESĂ NOUĂ: Trupa Taxi - ”Ea avea gust de jazz” (live). VIDEOCLIP NOU (2020), MELODIE ORIGINALĂ

Trupa Taxi a lansat o melodie nouă, ”Ea avea gust de jazz”, interpretată live și videoclipul oficial al cântecului, pe YouTube sâmbătă, 16 mai 2020. Piesa ”Ea avea gust de jazz” (Taxi) este compusă de către Dan Teodorescu, liderul formației. Enjoy!

VIDEOCLIP NOU, MELODIE NOUĂ: Taxi - Ea avea gust de jazz (live). Official Video, New Song 2020, New Single



Imagini: Videvo / mikesteinkamp / daha / stockfootage / Akhil Kakroo / Kiril Dobrev / Beachfront / NatureClip / underwatercam / Mars Wang / Mark Schellenberg / squashy / Stand Up for Nature / Jorge Ponce / adallas / DigitalBob / PVP / YuNu / snooperking / Steve from Idaho / Elsa Luebing / kokor1 / USFWS / mitchp / surmandan / Jay Miller / Alex Palmer / Sterling Knight / Deepcell / Khaj1t / Luis Lecona / JureKreft / Voyager Project / scaric-one / tofenrol50 / briandeladolorosa / Taylor Mefford / clarsen / RGB Parade
by trupaTAXI (YouTube), 16 mai 2020

vineri, 15 mai 2020

MELODIE NOUĂ: Katy Perry – ”Daisies” (2020). VIDEOCLIP OFICIAL, NEW SINGLE

Katy Perry a lansat ”Daisies”, o melodie nouă și videoclipul oficial al cântecului, pe canalul său de YouTube vineri, 15 mai 2020. Piesa ”Daisies” (Katy Perry) este compusă de Katy Perry, Jonathan Bellion, Jacob Kasher Hindlin, Michael Pollack alături de Jordan K. Johnson și Stefan Johnson (The Monsters & Strangerz). Noul single ”Daisies” (Katy Perry) a fost produs de The Monsters & Strangerz pentru Capitol Records.
Regia clipului piesei ”Daisies” (Katy Perry) și producția video îi aparțin cineastei Liza Voloshin. ”Daisies” este primul single prezentat publicului de Katy Perry din viitorul său album care va fi lansat pe 14 august 2020.
Precedentul cântec lansat de Katy Perry a fost ”Never Worn White”. Katy Perry a dezvăluit prin intermediul videoclipului baladei emoționante ”Never Worn White” că este însărcinată cu primul ei copil.
Pe canalul oficial de YouTube al starului american Katy Perry, găsiți și versurile piesei ”Daisies”. Enjoy! 🙂

VIDEOCLIP NOU, MELODIE NOUĂ: Katy Perry – Daisies (Official Video) NEW SINGLE 2020, NEW SONG



Music video by Katy Perry performing Daisies. © 2020 Capitol Records, LLC. By Katy Perry (YouTube), 15 mai 2020

Sursa: cristirou.wordpress.com

PIESĂ NOUĂ: ANTONIA - ”Como ¡Ay!” (2020). VIDEOCLIP NOU, SINGLE OFICIAL

Antonia a lansat ”Como ¡Ay!”, o melodie nouă și videoclipul oficial al cântecului, pe YouTube vineri, 15 mai 2020. Piesa ”Como ¡Ay!” (Antonia), interpretată în limba spaniolă, este compusă de Minelli (Luisa Luca) și Alex Cotoi pe versurile scrise de Minelli (Luisa Luca) și Spania99 (Andrei Mateos), fiind produsă de Alex Cotoi pentru Global Records.
Regia videoclipului noului single ”Como ¡Ay!”, o producție Loops Production, îi aparține lui Bogdan Păun (NGM Creative), iar de filmări s-a ocupat Alexandru Mureșan.
”Abia așteptam să lansez această piesă, este făcută de ceva timp și cred că acum a venit momentul potrivit să o împărtășesc cu voi. Mulțumesc lui Minelli, Spania99 și bineînțeles lui Alex Cotoi”, a spus Antonia la lansarea noului cântec.
”Ca la filmările oricărui videoclip, am lungi ore de stat pe set, dar cu un rezultat superb. Mă bucur tare că am făcut parte din acest proiect, m-am simțit super bine pe set cu Antonia și echipa ei. Cred că a fost o oportunitate bună de colaborare dintre doi artiști Global din sfere diferite care cred eu, este benefică de ambele părți (aș fi cântat și eu, dar nu știu :)). Antonia e o tipă foarte faină, down-to-earth, funny și beyond-laws beautiful. Îmi place mult energia ei și, deși a trebuit să fug de pe platou la un moment dat ca să ajung la un interviu, m-am bucurat de susținerea echipei din punct de vedere al programului. Abia aștept să-l vedem live, online, cu toții! Such a vibe!”, a declarat Alina Ceușan cu ocazia lansării videoclipului piesei ”Como ¡Ay!” (Antonia).
Enjoy!

VIDEOCLIP NOU, MELODIE NOUĂ: ANTONIA - Como ¡Ay! | Official Video, New Single 2020, New Song



"Como ¡Ay!" https://backl.ink/142426725
Booking & Licensing:
booking@globalrecords.com | +40.0757.104.166
https://globalbooking.ro/antonia
licensing: licensing@globalrecords.com
by ANTONIA (YouTube), 15 mai 2020

MELODIE NOUĂ: Alb Negru feat. Ralflo & Rareș - ”Amândoi” (2020). VIDEOCLIP OFICIAL, NEW SINGLE

Alb Negru, Ralflo și Rareș Varniote au lansat ”Amândoi”, o melodie nouă și videoclipul oficial al cântecului, pe canalul de YouTube Sprint Music vineri, 15 mai 2020. Piesa ”Amândoi” (Alb Negru feat. Ralflo & Rareș) este compusă de Ralflo (Raphael Wehrlen) pe versurile scrise de Kamara Ghedi. Regia videoclipului noului single ”Amândoi” (Alb Negru feat. Ralflo & Rareș) le aparține lui Kamara și Octavian Lucian. Enjoy!

VIDEOCLIP NOU, MELODIE NOUĂ: Alb Negru feat. Ralflo & Rares - Amandoi | Official Video, New Single 2020, New Song



Videoclip oficial Alb Negru in colaborare cu Ralflo si Rares. (C) 2020 Sprint Music, YouTube, 15 mai 2020

MELODIE NOUĂ: DJ Sava & MD DJ - ”Rigoletta” (2020). VIDEOCLIP OFICIAL, NEW SINGLE

DJ Sava și MD DJ au lansat ”Rigoletta”, o melodie nouă și videoclipul oficial al cântecului, pe canalul de YouTube Cat Music vineri, 15 mai 2020. Piesa ”Rigoletta” (DJ Sava feat. MD DJ) este compusă de Nicoleta Gavriliță, Constantin Sava și Daniel Mitroi pe versurile scrise de Nicoleta Gavriliță.
Regia videoclipului noului single ”Rigoletta” (DJ Sava featuring MD DJ) îi aparține lui Alex Volintiru, iar filmările au avut loc la Barcelona.
MD DJ, Daniel Mitroi pe numele său real, este un DJ și producător român care locuiește în Milano.
Enjoy!

VIDEOCLIP NOU, MELODIE NOUĂ: DJ Sava & MD DJ - Rigoletta (Official Video) NEW SINGLE 2020, NEW SONG



Watch the official video for Rigoletta performed by DJ Sava & MD DJ
by Cat Music (YouTube), 15 mai 2020

joi, 14 mai 2020

MELODIE NOUĂ: SHIFT, ADDA - ”Iubire și blestem” (2020). VIDEOCLIP NOU, SINGLE OFICIAL

Shift și Adda au lansat ”Iubire și blestem”, o melodie nouă și videoclipul oficial al cântecului, pe YouTube joi, 14 mai 2020. Piesa ”Iubire și blestem” (Shift feat. Adda) este compusă de Shift, Adda, Andrei Iorga și Aria, fiind produsă de Shift – Gabriel Mihai Istrate pe numele său real și Enri Demi pentru Midiots Production. Alex Gavril și Andrei Iorga acompaniază la chitară pe Shift și Adda, iar Sebastian Badiu, la pian. Shift și Max Kissaru s-au ocupat de mixaj, iar Max Kissaru, de masterizare audio.
Cântecul ”Iubire și blestem” se află pe al treilea album al lui Shift, intitulat “Fragil” (2020).
Regia clipului noului single ”Iubire și blestem” (Shift feat. Adda), o coproducție video Ador Media - Luca's Art Film, îi aparține lui Alex Ceaușu.
Enjoy!

VIDEOCLIP NOU, MELODIE NOUĂ: SHIFT x ADDA - Iubire si Blestem | Official Video, New Single 2020, New Song



by SHIFT (YouTube), 14 mai 2020

MELODIE NOUĂ: MIRA – ”O privire” (2020). VIDEOCLIP OFICIAL, NEW SINGLE

Mira, Maria Mirabela Cismaru pe numele său real, a lansat o melodie nouă, ”O privire”, odată cu videoclipul oficial al cântecului pe YouTube marți, 12 mai 2020.
Piesa ”O privire” (Mira), compusă de Florian Rus, Alex Pelin, Maria Voiculescu și Mira pe versurile scrise de Alex Pelin, Florian Rus și Mira, se va afla pe albumul de debut al artistei la care aceasta lucrează în prezent. Precedentul single ”Plus și minus” va face parte din același material discografic.
Noul single ”O privire” (Mira) a fost produs de Radu Pârvulescu și Alex Pelin pentru Cat Music Romania și Golden Boy Society, iar regia videoclipului muzical îi aparține lui Octavian „Kobzzon” Malai, cineast de succes din Republica Moldova.
„Sunt tare fericită să împart cea de-a treia piesă de pe album, o altă experiență de viață trăită. Vă prezint o poveste dintre doi oameni care au luat-o pe drumuri separate, dar care par să nu treacă niciodată peste ce au trăit împreună. Se întorc unul către celalalt ori de câte ori privirile li se intersectează. Alexandru Pelin și Florian Rus sunt cei care m-au ajutat să pun în versuri această poveste, iar regizorul Kobzzon este cel care a făcut ca acest clip să arate ca un scurt metraj.”, a declarat Mira la lansarea cântecului ”O privire”, notează site-ul oficial Cat Music.
Enjoy! 🙂

VIDEOCLIP NOU, MELODIE NOUĂ: MIRA – O privire (Official Video) NEW SINGLE 2020, NEW SONG



MIRA – O privire (Official Video) by MIRA (YouTube), 12 mai 2020

Sursa: cristirou.wordpress.com

PIESĂ NOUĂ: AMNA feat. Dorian Popa - ”Cealaltă ea” (2020). VIDEOCLIP NOU, SINGLE OFICIAL

Amna și Dorian Popa au lansat ”Cealaltă ea”, o melodie nouă și videoclipul oficial al cântecului, pe YouTube joi, 14 mai 2020. Piesa ”Cealaltă ea” (Amna feat. Dorian Popa) este compusă de Alex Parker, Robert Toma, Amna și Marius Dia pe versurile scrise de Alex Parker, Robert Toma și Amna. Noul single ”Cealaltă ea” (Amna featuring Dorian Popa) a fost produs de Alex Parker, Robert Toma și Marius Dia pentru Cat Music Romania. Regia videoclipului piesei ”Cealaltă ea” (Amna feat. Dorian Popa) îi aparține lui Silviu Mîndroc, iar filmările au avut loc la malul Mării Negre, într-un cadru romantic.
„Este extraordinar cum vocile noastre se îmbină de fiecare dată și avem această chimie muzicală puternică. «Cealaltă ea» este a treia colaborare cu Dorian, în care am foarte mare încredere. Piesa este despre women empowerment, despre acele femei care nu acceptă să fie trei în relație, care se respectă și merg înainte, pentru că merită mult mai mult. Pentru videoclip, am mers la mare, a fost un moment impresionant. Îmi era foarte dor să simt că îmi reiau viața de dinainte de carantină, să îmi văd echipa și să lucrăm din nou ca înainte”, a declarat Amna pentru site-ul oficial Cat Music, la lansarea noului cântec.
Enjoy!

VIDEOCLIP NOU, MELODIE NOUĂ: AMNA feat. Dorian Popa - Cealalta ea (Official Video) NEW SINGLE 2020, NEW SONG



AMNA feat. Dorian Popa - Cealalta ea (Official Video)
Pentru Concerte & Management AMNA:
Carmen | 0737 677 677 | amnaofficial@yahoo.ro
Pentru concerte Dorian Popa:
Laurentiu Ionescu | +40722647620 | booking@mediapromusic.ro
by AMNA (YouTube), 14 mai 2020

PIESĂ NOUĂ: RUBY - ”Suavemente” (2020). VIDEOCLIP NOU, SINGLE OFICIAL

Ruby a lansat ”Suavemente”, o melodie nouă și videoclipul oficial al cântecului, pe canalul de YouTube Cat Music joi, 14 mai 2020. Piesa ”Suavemente” (Ruby) este compusă de Gabriel Istrate, Demi Enri, Andrei Iorga și Adelina Stângă pe versurile scrise de Adelina Stângă. ”Suavemente” este primul cântec interpretat de Ruby în limba spaniolă. Regia videoclipului noului single ”Suavemente” (Ruby) îi aparține lui Octavian „Kobzzon” Malai, cineast de succes din Republica Moldova.
„Piesa «Suavemente» face parte dintr-o serie de melodii pe care urmează să le lansez, cu tot cu videoclip, care nu vor fi în limba romană. Am emoții și sunt foarte încântată că nu am mai lansat piese în altă limbă, cam de pe la începuturile carierei mele. Sper că vă veți îndrăgosti de piesele astea la fel cum am făcut-o și eu când le-am ascultat pentru prima dată. Piesa este scrisă și compusă de bunul și vechiul meu prieten Shift Baby, Enri Demi și Iraida. Hai, băgați-vă și ascultați piesa, pupi!”, a declarat Ruby pentru site-ul oficial Cat Music, la lansarea noului cântec.
Pe canalul oficial de YouTube Cat Music, găsiți și textul piesei ”Suavemente” (Ruby). Enjoy!

VIDEOCLIP NOU, MELODIE NOUĂ: RUBY - Suavemente (Official Video) NEW SINGLE 2020, NEW SONG



Watch the official music video for Suavemente performed by RUBY
by Cat Music (YouTube), 14 mai 2020

Click pe link dacă vrei să vezi și MELODIE NOUĂ: Adrian Sînă feat. Ruby - ”Prieteni buni” (2020), VIDEOCLIP OFICIAL, NEW SINGLE!

miercuri, 13 mai 2020

Roxen - ”Spune-mi” (melodie nouă 2020, videoclip oficial, new single)

Roxen a lansat ”Spune-mi”, o melodie nouă și videoclipul oficial al cântecului, pe canalul său de YouTube miercuri, 13 mai 2020. Piesa ”Spune-mi” (Roxen) este compusă de Florian Rus, Viky Red și Roxen pe versurile scrise de Florian Rus și Roxen, fiind produsă de Viky Red pentru Global Records. Anton Sandu (SAN) a regizat videoclipul noului single ”Spune-mi” (Roxen), care a fost filmat de Paul Tatcu și produs de Loops Production.
"Am scris piesa «Spune-mi» împreună cu Florian Rus, căruia îi mulțumesc pentru această colaborare. Chiar dacă este o piesă melancolică, aduce în același timp energie, iar ritmul ei cu siguranță mă reprezintă, la fel cum mă reprezintă și clipul, pe care-l iubesc. Sper să vă placă și vouă la fel de mult și să vă dea o stare bună", a declarat Roxen, reprezentanta României la Eurovision 2021, cu ocazia lansării noului cântec.
Enjoy!

VIDEOCLIP NOU, MELODIE NOUĂ: Roxen - Spune-mi | Official Video, New Single 2020, New Song



by ROXEN (YouTube), 13 mai 2020

8 poze superbe cu păsări din diferite zone ale lumii. Miercurea fără cuvinte (386)

Am ales astăzi 8 poze superbe cu păsări, imagini din diferite locuri ale lumii, publicate pe site-ul 500px.com. A venit vremea episodului 386 din serialul cu fotografii, intitulat "Miercurea fără cuvinte". Mai multe poze găsiți pe blogul Povestiri pe scurt de lecturi școlare. Happy Wordless Wednesday! 😀

Little robin... by Evelyne O'Connor on 500px.com


Little robin... by Evelyne O'Connor

Tell me another Duck story ... by ⭐⭐⭐⭐⭐Janis Balcuns⭐⭐⭐⭐⭐ on 500px.com


Tell me another Duck story ... by Janis Balcuns

Shrike  by Sina Pezeshki on 500px.com


Shrike by Sina Pezeshki

Gravity  by Christopher Schlaf  on 500px.com


Gravity by Christopher Schlaf

 Standing Alone !!!!! by Judylynn Malloch on 500px.com


Standing Alone by Judylynn Malloch

Nothing more to say by Björn Reibert on 500px.com


Nothing more to say by Björn Reibert

White-tailed Sea-eagle by Hans Rentsch on 500px.com


White-tailed Sea-eagle by Hans Rentsch

Bee-Eater by Georg Scharf on 500px.com


Bee-Eater by Georg Scharf

Copyright © 2020 500px. All rights reserved. All photographs are the properties of the authors.

marți, 12 mai 2020

VIDEOCLIP NOU: Irina Rimes - ”Sarea de pe rană” (2020). MELODIE NOUĂ, SINGLE OFICIAL

Irina Rimes a lansat ”Sarea de pe rană”, o melodie nouă și videoclipul oficial al cântecului, pe YouTube marți, 12 mai 2020. Piesa ”Sarea de pe rană” (Irina Rimes) este compusă de Andrei Bănică și Alexandru Cotoi pe versurile scrise de Andrei Bănică și produsă de Alexandru Cotoi și Andrei Bănică pentru Global Records și Quantum Music.
Florin Burlacu și Ștefan Comănescu au regizat și produs videoclipul noului single ”Sarea de pe rană” (Irina Rimes), care a fost filmat la mare.
Cântecul ”Sarea de pe rană” se află pe albumul ”Cosmos”, lansat de Irina Rimes în decembrie 2018, la fel ca hitul ”Băiatul meu frumos”.
"Cu «Sarea de pe rană» se încheie capitolul «Cosmos»! A fost o călătorie frumoasă! Vă mulțumesc tuturor!", a scris pe pagina sa oficială de Facebook Irina Rimes, la lansarea noului cântec.
Enjoy!

VIDEOCLIP NOU, MELODIE NOUĂ: Irina Rimes - Sarea de pe rana | Official Video, New Single 2020, New Song



by Irina Rimes (YouTube), 12 mai 2020

luni, 11 mai 2020

MELODIE NOUĂ: Ștefan Bănică - ”E beton Coana Mare” (2020). VERSURI, VIDEOCLIP NOU, SINGLE OFICIAL

2020 Stefan Banica E beton Coana Mare melodie noua Stefan Banica E beton Coana Mare versuri stefan banica jr piesa noua 2020 Stefan Banica Jr E beton Coana Mare official video youtube mediapro music romania
Stefan Banica - E beton Coana Mare (piesa noua 2020, videoclip, new single)

Ștefan Bănică Jr. a lansat ”E beton Coana Mare”, o melodie nouă și videoclipul oficial al cântecului, pe canalul de YouTube MediaPro Music luni, 11 mai 2020. Piesa ”E beton Coana Mare” (Ștefan Bănică) este compusă și produsă de Ștefan Bănică Jr. pentru MediaPro Music Romania. Victor Panfilov s-a ocupat de înregistrări și masterizare audio, Răzvan Mihai, de editarea videoclipului noului single ”E beton Coana Mare”, iar Vali Chincișan, de grafica video.
Enjoy!

VIDEOCLIP NOU, MELODIE NOUĂ: Stefan Banica - E beton Coana Mare (Official Video) NEW SINGLE 2020, NEW SONG



✅Stream/Download: https://stefanbanica.lnk.to/EBetonCoanaMareID
Licensing: contact@mediapromusic.ro
Piesa noua 2020: Stefan Banica - E beton Coana Mare (Official Video)
(C) & (P) MediaPro Music Entertainment 2020

Versuri Stefan Banica - E beton Coana Mare:

Am o ruda, o matusa,
Are 75 de ani,
Face snorkeling, karate,
Joaca poker doar pe bani.

E beton Coana Mare,
E beton Coana Mare,
E beton Coana Mare
Si fumeaza ca un turc.

Are instagram si facebook,
E prezenta si pe vlog,
L-a-njurat pe Ceausescu
Si a scris asta pe blog.

E beton Coana Mare,
E beton Coana Mare,
E beton Coana Mare
Si fumeaza ca un turc.

Uuuuuuuu, uita-te la ea,
Uuuuuuuu, face doar ce vrea,
O, daaa!

Are si motocicleta,
Stie cursul valutar,
Se distreaza de minune
Si mai bea cate-un pahar.

E beton Coana Mare,
E beton Coana Mare,
E beton Coana Mare
Si fumeaza ca un turc.

Uuuuuuuu, uita-te la ea,
Uuuuuuuu, face doar ce vrea,
O, daaa!

Are vila cu chirie,
Are si un loc de veci,
Tine cu Simona Halep,
Nu rateaza nici un meci.

E beton Coana Mare,
E beton Coana Mare,
E beton Coana Mare
Si fumeaza ca un turc.

Uuuuuuuu, uita-te la ea,
Uuuuuuuu, face doar ce vrea,
O, daaa!

Am o ruda, o matusa,
Are 75 de ani,
Face snorkeling, karate,
Joaca poker doar pe bani.

E beton Coana Mare,
E beton Coana Mare,
E beton Coana Mare
Si fumeaza ca un turc.
E beton Coana Mare,
E beton Coana Mare,
E beton Coana Mare
Si fumeaza ca un turc.
E beton Coana Mare
Si fumeaza ca un turc.
E beton Coana Mare,
Le sudeaza ca un turc!

by MediaPro Music (YouTube), 11 mai 2020

duminică, 10 mai 2020

MELODIE NOUĂ: Norah Jones – ”Tryin’ To Keep It Together” (2020). VIDEOCLIP OFICIAL, NEW SINGLE

Norah Jones a lansat ”Tryin’ To Keep It Together”, o melodie nouă și videoclipul oficial al cântecului, pe canalul său de YouTube vineri, 8 mai 2020. Piesa ”Tryin’ To Keep It Together” (Norah Jones) este compusă de Norah Jones și Thomas Wayland Bartlett. Videoclipul noului single ”Tryin’ To Keep It Together” (Norah Jones) a fost produs de Marcela Avelar pentru Capitol Records.
”Tryin’ To Keep It Together” se va afla ca piesă bonus pe noul album al lui Norah Jones, intitulat ”Pick Me Up Off the Floor”, disponibil pentru precomandă și care va fi lansat în 12 iunie 2020. ”I’m Alive” este precedentul single prezentat din al șaptelea album de studio al artistei americane Norah Jones.
Enjoy! 🙂

VIDEOCLIP NOU, MELODIE NOUĂ: Norah Jones – Tryin’ To Keep It Together (Official Video) NEW SINGLE 2020, NEW SONG



Music video by Norah Jones performing Tryin’ To Keep It Together. © 2020 Capitol Records, LLC. By Norah Jones (YouTube), 8 mai 2020

Sursa: cristirou.wordpress.com

sâmbătă, 9 mai 2020

Smiley - ”Va fi bine!” (melodie nouă 2020, videoclip oficial, single nou)

2020 Smiley Va fi bine melodie noua Smiley Va fi bine piesa noua Smiley Va fi bine official video youtube new single Smiley Va fi bine videoclip nou Smiley Va fi bine muzica noua romaneasca 2020
Smiley - Va fi bine! (piesa noua 2020, videoclip oficial, new single, new video)

Smiley a lansat ”Va fi bine!”, o melodie nouă și videoclipul oficial al cântecului, pe canalul său de YouTube sâmbătă, 9 mai 2020. Piesa ”Va fi bine!” (Smiley) este compusă de Lucian Nagy și Andrei Tiberiu Maria (Smiley) pe versurile scrise de Smiley, fiind produsă de HaHaHa Production. Marius Pop îl acompaniază pe Smiley la chitară, iar Radu Niculescu, la chitară bas.
Regia videoclipului noului single ”Va fi bine!” (Smiley), o producție Luca-S Art Film, îi aparține lui Anton Sandu (SAN).
”Totul o sa fie bine, lucrurile se vor rezolva, indiferent ce se intampla in viata ta in acest moment. Energia pozitiva, optimismul, si dorinta de mai bine te vor ajuta si te vor conduce catre o varianta din ce in ce mai buna a realitatii in care traiesti. 😀” , a scris Smiley pe contul său de YouTube, la lansarea cântecului ”Va fi bine!”.
Enjoy!

VIDEOCLIP NOU, MELODIE NOUĂ: Smiley - Va fi bine! | Official Video, New Single 2020, New Song



Asculta si descarca piesa: https://Smiley.lnk.to/VaFiBine
Booking & Licensing:
For concerts: alexandru@hahahaproduction.com
https://hahahaproduction.com/booking/
Licensing: licensing@hahahaproduction.com
by Smiley (YouTube), 9 mai 2020

joi, 7 mai 2020

Ion Pribeagu - "Cocoşelul" (poezie amuzantă)

Ion Pribeagu Cocoselul poezii deocheate Ion Pribeagu poezii impertinente Cocoselul Ion Pribeagu versuri sugubete Ion Pribeagu poezii sugubete versuri haioase poezii amuzante Ion Pribeagu regele umorului romanesc Ion Pribeagu Cocoselul poezii satirice Ion Pribeagu

Motto:
În această lume slută
Un strop de umor ajută!
(Ion Pribeagu)

Cocoşelul (Ion Pribeagu)

S-a însurat boierul Fică
Moşier din Drăgăşani
Cu o fată tinerică
De vreo douăzeci de ani.

După ce au trecut prin vraja
Dulce a lunilor de miere
Petrecute în seri de doruri
Voluptate şi plăcere

Fică şi-a luat soţia
Să-i arate, cum vă spun
Moara, vitele moşia,
Tot ce are în curtea lui

Cum ajunseră la grajduri
Unde caii se adapă
Tocma-atuncea armăsarul
Făcea dragoste c-o iapă.

Mai spre deal, un taur tânăr
Şi-a găsit şi el de joacă
Şi se înfigea prozaic
Într-o dolofană vacă.

Şi spre vale în iarba averde
Având martoră o ieduţă
Ţapul îşi vedea de treabă
Cu o gingaşă căpriţă.

Până şi câinii de la curte
Zambilica şi Grivei
Cam întorşi unul spre altul
Făceau dragoste şi ei.

Şi îngrozită de ce vede
Ea îi spune ruşinoasă:
E dezgustător aicea
Tot mai bine e acasă!

Când să urce pe verandă
Au văzut ca într-un pastel
Cum o găinuşe tandră
Zbenguia c-un cocoşel.

Ciripeau voioşi şi sprinteni
Săltăreţi pe tot meleagul
Şi se tot pupau în ciocuri
Că-ţi era mai mare dragul.

- Uite, ăştia-mi plac, spuse,
Ea cu glasul îngeresc
Uite, ce frumos se joacă
Şi ce splendid se iubesc!

- Da, îţi place? Întrebă Fică
Bine puico, mă supui!
Şi-a chemat la el degrabă
Pe Bogdan, vătaful lui.

- Uite, dragă vătăşele
De azi încolo ce să faci:
Priponeşti toţi armăsarii
Pui oprelişte la vaci.

Îngrădeşti căpriţa, iapa,
Opreşti orice fel de mamifere
Ca să nu aibă cu masculii
Nici un fel de apropiere.

Nu vreau, scumpa-mi nevestică
Cum e inocentă ea
Şi timidă şi subtilă
Să mai vadă aşa ceva!

Nimeni nu mai are voie
Ca să-şi mai facă aicea felul
Fiincă aicea-n curte iubeşte
Numai eu şi cocoşelul!

Ordinul e sfânt. Şi nimeni
Nu crâncneşte un cuvânt
Dac-a poruncit boierul
Gata! Ordinul e sfânt.

Dar într-o noapte violentă
Când nici nu s-a aşteptat
A intrat Bogdan vătaful
Foarte emoţionat.

E cam galben şi ciudate-s
Ale lui căutături:
- Coane Fică, coane Fică
A intrat scroafa-n călduri.

Ce ne facem? Mai întreabă
Plin de spaimă vătăşelul
Cine potoleşte scroafa
Dumneata sau cocoşelul?

poezie satirică de Ion Pribeagu

ion pribeagu cocoselul poezii deocheate ion pribeagu cocoselul poezie satirica Caricatura lui Ion Pribegeanu Ion Pribeagul poezii haioase Ion Pribeagu versuri amuzante Ion Pribeagul pseudonimu literar Ion Pribeagu numele real Isac Lazarovici
Ion Pribeagu (născut pe 27 octombrie 1887 la Sulița, județul Botoșani - decedat în 1971 la Tel Aviv, Israel) a fost pseudonimul literar al lui Isac Lazarovici, poet și umorist evreu originar din România.
Până să se hotărască la pseudonimul literar de Ion Pribeagu, care l-a consacrat, a început prin a-și anagrama prenumele și a folosit primul pseudonim: Sachi Disperatu. Au urmat apoi alte pseudonime: Ion Palavră, Ivan Turbincă, Ion Vraiște, Vasile Ispravă, Vasile Găină.
A scris foarte mult în viața lui: piese, reviste, cronici și în proză, dar mai ales în versuri. Ca poet și umorist, a fost deseori tentat să scrie mai libertin, așa cum au făcut la vremea lor Creangă, Alecsandri și alții.
A scris mult "pentru sertar", iar aceste realizări le ținea numai pentru el, strânse într-un dosar și ferite de priviri indiscrete. Rareori citea ceva "conspirativ" vreunui prieten bun. În decursul a peste 60 de ani de activitate fecundă, a publicat aproape tot ce a realizat, în afară de aceste creații intitulate chiar de el "impertinente". În ultimii ani a intenționat să le publice, dar i-a lipsit curajul. Conștiinciozitatea și etica lui profesională nu l-au lăsat să depășească o anumită limită în relațiile lui cu cititorul.
În perioada 1939 - 1944 a scris textele umoristice pentru spectacolele lui Constantin Tănase. Este autorul versurilor cunoscutei melodii „Zaraza”.
În vremea lui Gheorghe Gheorghiu-Dej a emigrat în Israel, unde a continuat să scrie poezie umoristică în limba română în "Cronica rimată" a cotidianului "Viața Noastră" din Tel Aviv și a fost autorul a câtorva spectacole de revistă, potrivit ro.wikipedia.org/wiki/Ion_Pribeagu.

DESEN: caricatura lui Ion Pribeagu de pe coperta cărţii "Mic şi al dracului. Antologia unui rege al umorului", Editura Teşu, 2005
FOTO: www.fun.bzi.ro

Sursa: cristi-raraitu.blogspot.com

JO - ”Noapte polară” (melodie nouă 2020, videoclip oficial, single nou)

JO a lansat o melodie nouă, ”Noapte polară”, și videoclipul oficial al cântecului pe canalul de YouTube Cat Music joi, 7 mai 2020. Piesa ”Noapte polară” (JO) este compusă de Șerban Cazan, Roland Kiss, Vlad Munteanu (Doc), Vlad Cireșan și Alexandru Stancu (Juno) pe versurile scrise de Vlad Munteanu (Doc), Vlad Cireșan și Alexandru Stancu (Juno). Șerban Cazan și Roland Kiss au produs noul single ”Noapte polară” (JO) pentru Cat Music Romania și HaHaHa Production, iar de mixaj și masterizare audio s-au ocupat Șerban Cazan și Florin Boka. Videoclipul piesei ”Noapte polară” (JO) a fost regizat și produs de NGM Creative.
„Cred că toți am trecut la un moment dat prin «noaptea polară» a inimii și am simțit și părțile reci ale iubirii. Important e sa învățam din toate greșelile, atât ale noastre, cât și ale altora, să căutam oamenii potriviți și drumul către Soare”, a spua JO, Ioana Anuța pe numele real, la lansarea noului cântec.
„«Noapte polară» s-a născut în studiourile HaHaHa Production, într-o sesiune la care au participat mai mulți compozitori și producători, oameni foarte talentați, muncitori și inspiraționali. Ideea de «Noapte polară» i-a inspirat pe băieți si au transformat-o într-o metaforă in jurul căreia au creat piesa. Mi-aș dori ca single-ul acesta să fie un pansament pentru toate sufletele care trec prin «noaptea polară», să le miște, să le determine să descopere răsăritul”, a adăugat JO pentru site-ul oficial Cat Music.
Enjoy!

VIDEOCLIP NOU, MELODIE NOUĂ: JO - Noapte polara (Official Video) NEW SINGLE 2020, NEW SONG



JO - Noapte polara (Official Video) by Cat Music (YouTube), 7 mai 2020

miercuri, 6 mai 2020

PIESĂ NOUĂ: INNA – ”Sober” (2020). VIDEOCLIP OFICIAL (Home Edition), NEW SINGLE

Inna a lansat ”Sober”, o melodie nouă și videoclipul oficial al cântecului, pe canalul său de YouTube miercuri, 6 mai 2020. Piesa ”Sober” (Inna) este compusă de Joachim Walker (Coldabank), Jordan Shaw și Fridolin Walcher, fiind produsă de Freedo (Fridolin Walcher) pentru Global Records.
Bogdan Păun (NGM Creative) a regizat clipul noului single ”Sober” (Inna), filmat de Alexandru Mureșan, iar producția video aparține Loops Production.
Casa de discuri Global Records a încheiat astăzi proiectul muzical ”Home Edition”, în care artiștii au lansat piese cu videoclipuri filmate acasă. Roxen a dat startul acestei serii muzicale cu melodia ”Escape”, fiind urmată de Antonia, cu noul single ”Muți” și de Minelli, cu piesa ”Separated”.
Enjoy! 🙂

NEW SINGLE 2020: INNA – Sober (Home Edition – Official Video)



New Song 2020: INNA – Sober (Home Edition – Official Video). Concept powered by LIDL. By INNA (YouTube), 6 mai 2020

Sursa: cristirou.wordpress.com

20 de fotografii superbe din România. Miercurea fără cuvinte (385)

Am selectat azi 20 de poze superbe din România, imagini surprinse în diferite locuri ale ţării noastre şi publicate pe site-ul 500px.com. A venit vremea episodului 385 din serialul cu fotografii, intitulat "Miercurea fără cuvinte". Mai multe poze găsiți pe blogul Povestiri pe scurt de lecturi școlare. Happy Wordless Wednesday! 😀

poze superbe din romania imagini frumoase cu peisaje de munte fotografii foarte frumoase din romania The Athenaeum by Mihai Palosi on 500px.com


Mihai Palosi - The Athenaeum - The Romanian Athenaeum is a concert hall in the center of Bucharest, Romania.

fotografii cu peisaje montane superbe din romania poze frumoase de munte romania muntii apuseni peisaje bucegi mountains romania Brand new day by Andrei Ciobotea on 500px.com


Andrei Ciobotea - Brand new day - Bucegi Mountains, Romania

Bran City by Alex Narcis on 500px.com


Alex Narcis - Bran City - Landscape seen from Bran Castle.

Land of Myths by Alex Husariu on 500px.com


Alex Husariu - Land of Myths - Fantastic morning in Romania!

Poiana Brasov by Corin Mihaila on 500px.com


Corin Mihaila - Poiana Brasov

Sunset by Dumitrescu Catalin on 500px.com


Dumitrescu Catalin - Sunset - Obcina Mestecanisului Mountains, Bucovina, Romania

Road Loop by Sabina Raluca on 500px.com


Sabina Raluca - Road Loop - Apuseni Mountains, Romania

Asphalt snake by Eugen D on 500px.com


Eugen D - Asphalt snake - Transfagarasan

Bicaz by Cristian Todea on 500px.com


Cristian Todea - Bicaz

Fun by Cristian Todea on 500px.com


Cristian Todea - Fun

Afteia Monastery by Daniel Vijoi on 500px.com


Daniel Vijoi - Afteia Monastery - Somewhere near Aiud, Margineni village, Romania

Romanian Shepherd by Adrian Popa on 500px.com


Adrian Popa - Romanian Shepherd

On the way to Vidraru by Sorin Furcoi on 500px.com


Sorin Furcoi - On the way to Vidraru

Romanian traditional houses by Andrei Moldovan on 500px.com


Andrei Moldovan - Romanian traditional houses

fall season in Bran Romania transylvania by Dan Baciu on 500px.com


Dan Baciu - Fall season in Bran, Romania, Transylvania

Cluj - Unirii Square by Alexandru Mahu on 500px.com


Alexandru Mahu - Cluj - Unirii Square

Float until storm comes. by Eduard Moise on 500px.com


Eduard Moise - Float until storm comes.

Brasov view from above by Sorin Markus on 500px.com


Sorin Markus - Brasov view from above

The sheepfold by Mihai Andritoiu on 500px.com


Mihai Andritoiu - The sheepfold - Sunset landscape with typical romanian alpine sheepfold in Parang Mountains, Romania

On Alert by Boti Jozsa on 500px.com


Boti Jozsa - On Alert - Chamois on alert, Piatra Craiului National Park, Romania

Copyright © 2020 500px. All rights reserved. All photographs are the properties of the authors.