sâmbătă, 31 iulie 2021

DJ SAVA - „Playa Paraiso” (melodie nouă 2021, videoclip oficial, new single)

DJ SAVA, unul dintre cei mai în vogă producători și DJ din România aduce „Playa Paraiso” în playlisturi 

DJ SAVA lansează „Playa Paraiso”, o piesă fresh cu iz de vară, ce te duce cu gândul la vacanță și la momentele petrecute alături de prieteni. Cu un sound perfect pentru nopțile fierbinți de vară, „Playa Paraiso” îmbină elemente dance cu o tema tradițională din Macedonia de Nord, ce poartă numele de Rumelaj. Single-ul este produs de către DJ SAVA, Șerban Cazan și Gabriel Stanoiu, iar clipul completează prin imagini bold povestea din spatele versurilor. 

„«Playa Paraiso» este despre viață, aventură și zile de paradis petrecute la plajă. Este o piesă cu un vibe fresh, de vară, care sper să ajungă la voi și să vă facă să vă relaxați, să visați și să vă bucurați de vara aceasta mai mult decât ați făcut-o în urmă cu un an”, spune DJ SAVA. 

DJ SAVA a colaborat cu artiști precum Connect-R, Raluka, Alina Eremia, Faydee, Irina Rimes și Ioana Ignat. De-a lungul timpului, DJ-ul a lansat hituri care au generat sute de milioane de vizualizări pe YouTube și care au cucerit atât publicul din România, cât și de peste hotare. În 2017 a lansat „Nena” (alături de Isasi B.), urmat de „Sea Lo Que Sea” (alături de Carine) și „Coco Bongo” (împreună cu Olga Verbițchi). DJ Sava a colaborat cu Misha Miller pentru single-ul și clipul „Wild Fire”, cu Ioana Ignat pentru „N-am nevoie” și alături de Hyenas, Mandinga, Yasiris și MWolf pentru piesa „BOA”. Alături de Sore a lansat „I’m Gonna Miss You”, un single cu versuri în limba engleză, cu beat-uri nostalgice și un refren ce rămâne întipărit în minte.

Sursa: http://catmusic.ro/news/dj-sava-unul-dintre-cei-mai-in-voga-producatori-si-dj-din-romania-aduce-playa-paraiso-in-playlisturi/ 

VIDEOCLIP NOU, MELODIE NOUĂ: DJ Sava - Playa Paraiso (Official Video) 2021, NEW SINGLE, NEW SONG

 

Produced by: Serban Cazan, Gabriel Stanoiu, DJ Sava 
Published by: Cat Music, Amiata Arte Edizione Musicali, HaHaHa Production
(P)&(C) Cat Music Romania 
Please, do not use this song without permission of Cat Music 
by Cat Music (YouTube), 30 iul. 2021

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu