vineri, 12 februarie 2021

Australian Open 2021: Simona Halep trece de Veronika Kudermetova și este în optimile de finală!

Simona Halep (2 WTA) a învins-o pe Veronika Kudermetova (36 WTA) în două seturi, scor 6-1, 6-3, și s-a calificat vineri în optimile de finală de la Australian Open 2021. În turul 4 la Australian Open, Simona Halep o va întâlni pe Iga Swiatek (Polonia), numărul 17 mondial.

„E mereu dificil să joci primul meci cu cineva. Cred că serviciul m-a ajutat foarte mult azi. Mi-am îmbunătăţit foarte mult serviciul, am muncit mult la asta în presezon. Terenul e foarte rapid, nu e uşor pentru mine, trebuie să blochez de multe ori lovituri de forţă. E o mare provocare să joc cu Iga Swiatek, m-a zdrobit la Roland Garros. Va trebui să joc bine, dar sunt încrezătoare şi mă simt bine.”, a declarat Simona Halep după finalul partidei, notează site-ul oficial Digi Sport.

„O Simona Halep tăioasă nu a fost deranjată de favorita din Rusia. Simona Halep a traversat cu succes un tărâm necunoscut şi a învins-o pe favorita 32 Veronkia Kudermetova, 6-1, 6-3, într-o oră şi 18 minute, pe Rod Laver Arena. Sportiva din România şi-a câştigat mult râvnitul loc în runda a patra la Australian Open 2021. Favorita numărul 2 nu o mai întâlnise pe Kudermetova, una dintre vedetele în devenire din circuitul feminin, care a ajuns pe locu 36 WTA, după victorii cu jucătoare de TOP 10, precum Elina Svitolina şi Karolina Pliskova, în ultimele 6 luni.”, au scris cei de la Australian Open, pe site-ul oficial, informează Digi Sport.

Felicitări, Simona! Suntem foarte mândri de tine! Mult succes la meciul următor! 🙂

Simona Halep: „I played much better!” press conference (3R) | Australian Open 2021

 

Simona Halep’s press conference following her third round victory over Veronika Kudermetova at the 2021 Australian Open

Simona Halep: „I just want to get stronger!” on-court interview (3R) | Australian Open 2021

Simona Halep’s on-court interview following her third round victory over Veronika Kudermetova at the 2021 Australian Open.

Sursa: cristirou.wordpress.com

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu