luni, 24 februarie 2020

MELODIE NOUĂ: Jukebox & Bella Santiago - ”Când toată lumea sare” (2020). VIDEOCLIP OFICIAL, NEW SINGLE

2020 Jukebox & Bella Santiago - Cand toata lumea sare melodie noua trupa Jukebox si Bella Santiago Cand toata lumea sare official video new single Jukebox & Bella Santiago - Cand toata lumea sare piesa noua videoclip Jukebox & Bella Santiago - Cand toata lumea sare
Jukebox & Bella Santiago - Cand toata lumea sare (piesa noua 2020, videoclip)

Trupa Jukebox și Bella Santiago au lansat ”Când toată lumea sare”, o melodie nouă și videoclipul oficial al cântecului, pe YouTube joi, 20 februarie 2020. Piesa ”Când toată lumea sare” (Jukebox & Bella Santiago) este compusă de Rozsdas Marius, Alexandra Dimitriu și Andrei Iulian Bănică pe versurile scrise de Alexandra Dimitriu și Andrei Iulian Bănică. Noul single ”Când toată lumea sare” (Jukebox & Bella Santiago) a fost produs de Magic Juice pentru Jukebox Music Production, iar videoclipul, filmat cu telefonul mobil de chitaristul formației Jukebox (Andrei Apostol), a fost creat de Andrei Apostol Arts.
„Dupa o serie de piese romantice si sensibile («Am ce nu am», «Vocea ta», «Ma intorc zi de zi», «Masti de portelan», «Absenta ta») am ajuns acum intr-o perioada a vietii noastre artistice in care simtim bucurie si entuziasm si ne dorim sa cantam mai mult despre lucrurile pozitive din viata noastra, in special pentru publicul nostru care este mereu nerabdator sa cante si sa danseze alaturi de noi. Piesa pleaca de la premisa: «Don’t take yourself too seriously». Suntem seriosi in ceea ce facem, dar nu ne luam prea mult in serios. Prezentul poate fi cenusiu sau viu colorat. Depinde prin ce lentile si filtre alegi sa il privesti. Ne-am jucat in studio si la filmari si asa a aparut «Cand toata lumea sare»”, declară Alex Vasilache, solistul trupei Jukebox.
”«Cand toata lumea sare» este o piesa frumoasa, nebuna, jucausa, genul de piesa care mi se potriveste, pe care imi place foarte mult s-o cant pentru ca este vesela si transmite doar energie pozitiva”, adaugă Bella Santiago.
Enjoy!

VIDEOCLIP NOU, MELODIE NOUĂ: Jukebox & Bella Santiago - Cand toata lumea sare (Official Video) NEW SINGLE 2020, NEW SONG



Watch the official music video for #CandToataLumeaSare performed by Jukebox & Bella Santiago
Mix & Master: Magic Juice
Make-up Artist by: ArTini Make-up
Hairdesign by: Le Grand Art
Styling by: Holy Fashion
Booking Jukebox & Bella Santiago: jukebox@catmusic.ro; Tel: +40745333111
by Jukebox (YouTube), 20 feb. 2020

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu