joi, 7 mai 2020

JO - ”Noapte polară” (melodie nouă 2020, videoclip oficial, single nou)

JO a lansat o melodie nouă, ”Noapte polară”, și videoclipul oficial al cântecului pe canalul de YouTube Cat Music joi, 7 mai 2020. Piesa ”Noapte polară” (JO) este compusă de Șerban Cazan, Roland Kiss, Vlad Munteanu (Doc), Vlad Cireșan și Alexandru Stancu (Juno) pe versurile scrise de Vlad Munteanu (Doc), Vlad Cireșan și Alexandru Stancu (Juno). Șerban Cazan și Roland Kiss au produs noul single ”Noapte polară” (JO) pentru Cat Music Romania și HaHaHa Production, iar de mixaj și masterizare audio s-au ocupat Șerban Cazan și Florin Boka. Videoclipul piesei ”Noapte polară” (JO) a fost regizat și produs de NGM Creative.
„Cred că toți am trecut la un moment dat prin «noaptea polară» a inimii și am simțit și părțile reci ale iubirii. Important e sa învățam din toate greșelile, atât ale noastre, cât și ale altora, să căutam oamenii potriviți și drumul către Soare”, a spua JO, Ioana Anuța pe numele real, la lansarea noului cântec.
„«Noapte polară» s-a născut în studiourile HaHaHa Production, într-o sesiune la care au participat mai mulți compozitori și producători, oameni foarte talentați, muncitori și inspiraționali. Ideea de «Noapte polară» i-a inspirat pe băieți si au transformat-o într-o metaforă in jurul căreia au creat piesa. Mi-aș dori ca single-ul acesta să fie un pansament pentru toate sufletele care trec prin «noaptea polară», să le miște, să le determine să descopere răsăritul”, a adăugat JO pentru site-ul oficial Cat Music.
Enjoy!

VIDEOCLIP NOU, MELODIE NOUĂ: JO - Noapte polara (Official Video) NEW SINGLE 2020, NEW SONG



JO - Noapte polara (Official Video) by Cat Music (YouTube), 7 mai 2020

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu