joi, 14 mai 2020

MELODIE NOUĂ: MIRA – ”O privire” (2020). VIDEOCLIP OFICIAL, NEW SINGLE

Mira, Maria Mirabela Cismaru pe numele său real, a lansat o melodie nouă, ”O privire”, odată cu videoclipul oficial al cântecului pe YouTube marți, 12 mai 2020.
Piesa ”O privire” (Mira), compusă de Florian Rus, Alex Pelin, Maria Voiculescu și Mira pe versurile scrise de Alex Pelin, Florian Rus și Mira, se va afla pe albumul de debut al artistei la care aceasta lucrează în prezent. Precedentul single ”Plus și minus” va face parte din același material discografic.
Noul single ”O privire” (Mira) a fost produs de Radu Pârvulescu și Alex Pelin pentru Cat Music Romania și Golden Boy Society, iar regia videoclipului muzical îi aparține lui Octavian „Kobzzon” Malai, cineast de succes din Republica Moldova.
„Sunt tare fericită să împart cea de-a treia piesă de pe album, o altă experiență de viață trăită. Vă prezint o poveste dintre doi oameni care au luat-o pe drumuri separate, dar care par să nu treacă niciodată peste ce au trăit împreună. Se întorc unul către celalalt ori de câte ori privirile li se intersectează. Alexandru Pelin și Florian Rus sunt cei care m-au ajutat să pun în versuri această poveste, iar regizorul Kobzzon este cel care a făcut ca acest clip să arate ca un scurt metraj.”, a declarat Mira la lansarea cântecului ”O privire”, notează site-ul oficial Cat Music.
Enjoy! 🙂

VIDEOCLIP NOU, MELODIE NOUĂ: MIRA – O privire (Official Video) NEW SINGLE 2020, NEW SONG



MIRA – O privire (Official Video) by MIRA (YouTube), 12 mai 2020

Sursa: cristirou.wordpress.com

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu