vineri, 29 mai 2020

MELODIE NOUĂ: The Motans feat. Alina Eremia - ”Din trecut” (2020). VIDEOCLIP OFICIAL, NEW SINGLE

The Motans și Alina Eremia au lansat ”Din trecut”, o melodie nouă și videoclipul oficial al cântecului, pe YouTube joi 28 mai 2020. Piesa ”Din trecut” (The Motans feat. Alina Eremia) este compusă de Denis Roabeș, Sebastian Barac, Alex Cotoi, Marcel Botezan și Alina Eremia pe versurile scrise de Denis Roabeș (The Motans) și Alina Eremia. Noul single ”Din trecut” (The Motans featuring Alina Eremia) a fost produs de Marcel Botezan, Alex Cotoi și Sebastian Barac pentru Global Records.
Regia clipului melodiei ”Din trecut” (The Motans feat. Alina Eremia), o producție video Loops Production, îi aparține lui Bogdan Păun (NGM Creative). Andra Marta și Cristina Poszet au realizat scenariul, iar Alexandra Mureșan s-a ocupat de filmări.
”În una dintre sesiuni ne-am propus să facem o piesă mai de vară, care te poartă cu gândul într-o mică vacanță. Pe mine m-a dus în piața San Marco încă de la primele note, iar versurile au curs rapid, probabil datorită acestui fapt piesa are un vibe mai neobișnuit. Cel mai ciudat e că nu am fost niciodată în Veneția, iar piața San Marco nu am văzut-o decât pe un print de pe un perete al restaurantului în care am lucrat ca ospătar acum câțiva ani. «Din Trecut» feat. Alina Eremia”, a scris Denis Roabeș pe pagina oficială de Facebook The Motans, la lansarea videoclipului noului single ”Din trecut” (The Motans featuring Alina Eremia).
Pe canalul de YouTube THE MOTANS Official, găsiți și versurile cântecului ”Din trecut”, interpretat de The Motans și Alina Eremia. Enjoy!

VIDEOCLIP NOU, MELODIE NOUĂ: The Motans feat. Alina Eremia - Din Trecut | Official Video, New Single 2020, New Song



SUBSCRIBE 🐱 The Motans Official YT channel:
http://smarturl.it/TheMotansYTsubscribe
Stream x Download: https://backl.ink/142489319
Booking & Licensing:
booking@globalrecords.com | +40.0757.104.166
https://globalbooking.ro/the-motans
licensing: licensing@globalrecords.com
by THE MOTANS Official (YouTube), 28 mai 2020

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu